Last news in Fakti

13 Юни, 2021 23:00 3 842 9

Богата програма в Бургас за Джулай морнинг

  • джулай морнинг

Събитието в първата сутрин на юли ще се проведе на обичайното място – със сцена на плажа от лявата страна на Моста

Богата програма в Бургас за Джулай морнинг - 1
Снимка: БГНЕС

С богата програма в Бургас ще бъде отбелязан традицията на Джулай морнинг, съобщиха от пресцентъра на общината. Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

"Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20.00 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група „Силует“, посочиха от Община Бургас.

В бургаския Джулай ще вземат участие групите:

20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE
21.00 ч. – AIRBAG
22.00 ч. – ACOUSTIC POINT
23.00 ч. – ОСТАВА
00.30 – REWIND
01.30 – MR.VAGABOND

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. После ще се слушат песни на запис, докато слънцето изгрее над Бургаския залив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Набор '79

    7 3 Отговор
    Какви яки мадами забърсвахме по морето в края на 90-те на Джулая. Велики спомени 🤩🤩🤩
  • 2 юрая хипа

    3 4 Отговор
    свърши тая с джулая,сега на хоризонта ще изгрее усмихнатото лице на Боко.И Кен Хенсли умря,а Цонко Цонев го свестяват в Тутракан с банки глюкоза и витамин це венозно.
  • 3 уондеруърлд

    3 5 Отговор
    Джон Лоутън и той избяга от бегето,стана кравар.
  • 4 Мдаа

    13 7 Отговор
    Пак наркоманска инвазия...
  • 5 гфр

    10 7 Отговор
    Обичаите и тачете Бг и православните християнски празници Ане некви наркоманки псевдо збирщини
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    11 1 Отговор
    БУРГАС И ДЖУЛАЯ , ТРАДИЦИЯ . ГЛУПОСТИ . Възниква като хипи празник във Варна през 1980 г. Понастоящем се празнува редовно с участието на Джон Лоутън в най-източния бряг – скалите при село Камен бряг, където Слънцето първо огрява България. Бургазлии крадат традиции редовно като македонците .
  • 8 Уса

    6 6 Отговор
    Не го наричайте Джулай морнинг в България имаме прекрасен български език не се излагайте пред света.Пиша ви от щатите и това как вмъквате англииски думи в българския е грозно и не е правилно
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.