Last news in Fakti

4 Юни, 2021 18:47 1 512 2

COVID-19 спря снимките на "Мисията невъзможна 7"

  • мисията невъзможна 7-
  • мисията невъзможна-
  • том круз-
  • снимки-
  • covid-19

Екипът на продукцията се отказа от снимките във Венеция през февруари

COVID-19 спря снимките на "Мисията невъзможна 7" - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Снимките на филма "Мисията невъзможна 7" бяха преустановенти за две седмици, след като хора от екипа дадоха положителен резултат на тестове за коронавируса, предадоха световните агенции, като се позоваха на съобщение на филмовото студио Парамунт пикчърс.

Не се уточнява колко са заразените, но британският вестник Sun пише, че Том Круз, който участва в продукцията, не е сред тях.

Според изданието заразените са 14. Те са дали положителен резултат на тестовете след снимки на сцена в нощен клуб. Том Круз както и другите от екипа сега ще трябва да се изолират за 14 дни.

Екипът на продукцията се отказа от снимките във Венеция през февруари миналата година заради пандемията. Снимките бяха подновени миналата година в Норвегия, Италия и Великобритания.

Очаква се лентата да излезе по екраните през май догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ковидиот

    1 0 Отговор
    Еее, най-после да свърши нещо полезно тоя ковид! Инак тия нямат спиране. Ще правят невъзможни мисии до 1000000000.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Няма ли да спрат с тази боза . Егати скучния филм.