Last news in Fakti

4 Февруари, 2013 00:00 868 0

Мини поли и HD гърди, но с димитровградски пари

  • чалга-
  • пайнер-
  • инж.митко димитров

Ще ни стане ли някак си по-културно без евроПайнер?

След новината, че шефът на Пайнер се е отказал от евросубсидията държавата сякаш не е същата. Тъй като сме цъфнали и вързали, политици и анализатори обичат да ни баламосват с нещо по-маловажно, за да не им лъснат насраните гащи. И намерихме отдушник да излеем негативизма към чалгата, един стил музика с всичките му кусури, жартиери и силикон.

Ликуй, народе! Пак ще си излъчват Галена, Преслава и Анелия, но гледката и звука някак си няма да са евро. Ще им гледаме късите поли и пищните гърди HD, но с димитровградски пари. Прецакахме го инженера, ще вади здраво от собствения си джоб. Може би не го осъзнаваме, но се очертава в бъдеще да станеме не Швейцария, а Културата на Балканите.

Не усещате ли и вие, че от днес е по-културно?

Гюбеците заглъхват под натиска на общественото мнение в някакви долнопробни кръчми, а ние вече така гласим семейния бюджет, че вместо да харчим за салфетки ще се редим на опашка пред опери, театри, галерии.Още


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА