Last news in Fakti

17 Юли, 2021 09:33 3 101 15

Слънчев бряг жадува за Васил Найденов

  • васил найденов-
  • слънчев бряг-
  • bedroom

Датата е 29 юли (четвъртък), а началният час е 22.30

Вече официално e потвърдено най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг. За четвърта поредна година Васил Найденов ще пее на морския бряг в Bedroom beach.

Датата е 29 юли (четвъртък), а началният час е 22.30.

Бутиковият спектакъл се превърна в традиция без аналог, а звездата винаги подготвя специален репертоар. Шоуто ще продължи над 2 часа, а в него участие ще вземат и едни от най-талантливите български музиканти. Това ще бъде най-значимата изява на певеца за лятото, защото тя ще се състои на най-голямата клубна сцена на Балканите. Миналата година публиката му се отблагодари, като го извика цели 6 пъти на бис, а той не сдържа емоциите си:

„Господи, понякога искам да виждам само вас, защото само с вас се чувствам жив! Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен... Защото старата любов ръжда не хваща!“.

През 2020 г. кулминацията на вечерта бе изпълнението на дуета с Лили Иванова - „Стари мой приятелю“, тогава с насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, като я помоли никога да не забравя думите му: "Най-хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота."

Слънчев бряг жадува за Васил Найденов

Само ден преди концерта на Васил Найденов на сцената в Bedroom beach ще излязат неговите приятели от Ъпсурт. Ицо Хазарта и Бат Венци ще изнесат най-големия си концерт за лятото на 28 юли, а на 30 юли (петък) в Слънчев бряг пристига легендарният Махмут Орхан. Най-скъпоплатеният турски DJ вече анонсира своята изява, а интересът към нея е огромен.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    14 10 Отговор
    Много ми е интересно кой будала ше иде да го гледа че и да го слуша, този @ей, със песни от миналия век
  • 2 Сандокан

    5 3 Отговор
    И за Веско жадува, да напълни морето
  • 3 Кокорчо🙄

    15 3 Отговор
    Туристите ще се напият от мъка, пияните ще отрезнеят
  • 4 Дъртата вещица

    7 4 Отговор
    Кога ша цирика на мекрофона за 100 бона да си купи сандалки😂😂😂😂😂😂
  • 5 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 4 Отговор
    ЧАКАМЕ ТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ, ДА НИ НАПЪЛНИШ ХОТЕЛИТЕ И....ШКАФЧЕТАТА

    Коментиран от #14

  • 6 НИНОВА

    4 4 Отговор
    ВАСКО ЕЛА ИЗПЕЙ НЕЩО НА БСП...ЗА УТЕХА, СЛЕД ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ НА...БСП
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 НИНОВА

    4 4 Отговор
    ИЗПЕЙ МИ НАЙ ДОБРАТА ПЕСЕН ЗА МОЯТА ОСТАВКА
  • 9 5ку

    4 2 Отговор
    Васко има хубави песни за любовта. Като си помисля за изпятото за любовта и гася радиото, както и Елтън като пее.

    Коментиран от #10

  • 10 Чайка

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "5ку":

    Ти пък сега ....защо го каза ....сега и аз ще се сещам за каква любов пее и ще сменявам програмите .
  • 11 разсмях се добре

    1 1 Отговор
    това е заглавие е много по-добро от тъпия виц който сте сложили накрая…
  • 12 Бай Вълчан

    1 1 Отговор
    И аз жадувам за някогашните китайски кецове. Бяха наистина истински.
  • 13 копи пейст

    7 0 Отговор
    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 дърто магаре

    1 0 Отговор
    Е, аз пък жадувам за потна бира и яка кака....;-)! Е в тая жега каката може и да я пропусна. Не е добре за сърцето...още повече, ако е разбито...:-)