Last news in Fakti

29 Юли, 2021 09:19 3 114 11

Поли Генова ще представи уникален мултимедиен спектакъл на една сцена с Графа, Любо Киров и ФСБ

  • поли генова-
  • фсб-
  • концерт-
  • пловдив-
  • графа-
  • любо киров

Специална сцена ще бъде изградена в Античния театър в Пловдив за първия самостоятелен концерт на изпълнителката

Утре ще се състои първият самостоятелен концерт „#1“ на Поли Генова. Плеяда от звезди ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив този петък, 30 юли, заедно с нея за един незабравим мултимедиен спектакъл. Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският топ музикант Барак Битон ще вземат участие в него. Уникален подиум (денсфлор) ще бъде изграден на сцената специално за концерта с диаметър близо 6 метра, за който Поли е подготвила атрактивна хореография и бляскави тоалети. Концертът започва точно от 20:30 ч., а билети за него все още могат да бъдат закупени от EVENTIM.

Екипът на изпълнителката вече пътува към Града на тепетата за рецетиции и подготовка. Само преди 2 седмици Поли Генова беше там за наградите на БГ Радио, на които бе водеща, и спечели наградата за Изпълнителка на годината. А на 30 юли тя планира да зарадва почитателите на хубавата музика с впечатляващи изпълнения на топ хитовете си като „LAST NIGHT“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, „If Love Was a Crime“, „На инат“, както и с премиера на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров и най-новия ѝ сингъл „No more“, в чийто видеоклип главен участник е приятелят ѝ Джоузеф.

„Остават само 2 дни до сбъдването на една от моите най-съкровени мечти – самостоятелен концерт на голяма сцена, и вече нямам търпение. Обещавам ви уникално шоу, зареждаща музика и много изненади в Античния театър в Пловдив – най-голямата открита сцена в страната. Елате да танцуваме заедно!“, заяви Поли Генова вчера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манол

    5 1 Отговор
    Поли е яка милфарка. Доста злобарки съм ударил благодарение на нея

    Коментиран от #2

  • 2 така ли

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Манол":

    а аз току що бях до тоалета по голяма нужда

    Коментиран от #4

  • 3 И тази

    3 1 Отговор
    Залезе преди да изгрее. Две песни, два тона пиар и ставаш звездЪ.
  • 4 Манол

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "така ли":

    Ама използва ли преди това да погалиш змията на снимки от гугъла на Поли?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 не успях

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Манол":

    сега съм на Тита
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Голям Слон

    2 0 Отговор
    Един от гласовете, който така и не успях да харесам.. Не мога да обясня защо и как. Просто не ми допада. Откровено казано, повечето участници в предаването на което беше жури, се справяха значително по-добре от ПГ.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 глоги

    1 0 Отговор
    Екипът на изпълнителката вече пътува към Града на тепетата за рецетиции и подготовка.ЗА РЕПЕТИЦИИ. ЦЕТИЦИИТЕ СА НА ДРУГО МЯСТО. ПОД ДВЕ ШАТРИЧКИ ОТ ДАНТЕЛА.
  • 10 копи пейст

    0 0 Отговор
    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.
  • 11 Сульо

    0 0 Отговор
    Ще представи една голяма и мощна noлюция на мокър пясък...