Last news in Fakti

3 Август, 2021 10:44 4 668 2

Мат Деймън иска да играе във всички филми на...

  • мат деймън-
  • стивън содърбърг-
  • режисьор-
  • актьор-
  • филми

Актьорът е огромен фен на филмите на Стивън Содъбърг

Мат Деймън иска да играе във всички филми на...  - 1
Снимка: Shutterstock

Мат Деймън призна, че се опитва да получи роля във всеки филм на Стивън Содърбърг. Той дори предварително четял сценариите, по които работи режисьора.

"Опитвам се да участвам във всеки филм, който Стивън прави", признава актьорът, който има кратка поява и в новия филм на Содърбърг "Без резки движения".

Мат Деймън и Содърбърг са работили заедно в десетина филма, сред които "Бандата на Оушън", "Информаторът", "Зад свещника: Моят живот с Либерачи".

Актьорът е изключително доволен от участието си и в новия филм на Содърбърг. Той приел ролята в "Без резки движения", въпреки че по същото време се снимал в продукцията "Последният дуел", предава БТА. Деймън изобщо не се замислил, защото бил наясно със сценария предварително. Той определя като бонус участието на Дон Чийдъл и на Бенисио дел Торо, които били негови любими актьори.

Мат Деймън признава, че в момента няма нов проект, по който да работи, но очаква да се появи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 0 Отговор
    Харесвам Мат Деймън, има много хубави роли в запомнящи се филми!
  • 2 Честито

    4 0 Отговор
    Добър актьор е Мат-и той като Том Круз си има собствен франчайз филм. Докато Круз е известен с "Мисията невъзможна" 1,2,3,4,5,6 и сега 7-ма серия, то Мат Деймън си има Борн 1,2 и 4.