5 Август, 2021 12:28 7 386 5

Еротика и ревност се преплитат в страстната история на една гимназиална любов

  • илса мадън-милс-
  • скъпа ейва-
  • роман-
  • еротика

Провокативният роман „Скъпа Ейва“ е официалната първа среща на българската читателска публика с нашумялата американска писателка Илса Мадън-Милс

Еротика и ревност се преплитат в страстната история на една гимназиална любов - 1
Снимка: Сиела

Една съдбовна нощ всичко се променя… След див ученически купон красивата тийнейджърка Ейва се озовава в гората – сама, объркана и поругана. Случката се превръща в травма не само за тялото, но и за психиката ѝ. Превръща се обаче и в амбиция – да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.

Месеци по-късно Ейва най-сетне е готова да се завърне в училище. Само че вече нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава съчувствие. Не получава подкрепа. Посрещат я упреци и обвинения. Сякаш целият свят е срещу нея.

Тогава в ръцете ѝ се озовава едно писмо. От таен обожател, който е част от популярния момчешки елит на гимназията. Скоро това ще доведе до страстна връзка, в която чувствата ще изригнат в океан от секс, ревност и съмнение. Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е само началото…

Еротика и ревност се преплитат в страстната история на една гимназиална любов
Снимка: Сиела

„Скъпа Ейва“ е роман, който не се срамува да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив – предизвиква ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните фантазии. „Скъпа Ейва“ е роман, който ще прелъсти читателите и ще направи лятото още по-горещо.

Бестселърът на популярната авторка Илса Мадън-Милс се очаква да се появи на 16 август във всички книжарници в превод на Цветана Генчева, а дръзкото оформление на корицата е дело на дизайнерката Фиделия Косева.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    4 4 Отговор
    Като знам качеството на съвременните преводи, предпочитам да не си давам парите за глупости. Гугъл преводача превежда по-добре от тези, в издателствата.
  • 2 Българка

    0 0 Отговор
    Ах как искам да съм в ръцете на този младеж!!!!
  • 3 Алтер

    2 0 Отговор
    Бозав е този роман с нотки на еротика.
    Скъпа Ейва вече си разработена и за това ти изпращам писмо, искам и аз да се позабавлявам. Пълна порнография.
  • 4 Тервелица

    0 0 Отговор
    Еми не знам, хора.... ама аз се подмокрих :D

    Коментиран от #5

  • 5 devil

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тервелица":

    Обади се на приятел може и на мен