18 Август, 2021 10:44 2 482 1

Барбара Стрейзанд не одобри римейка на „Роди се звезда“

  • роди се звезда-
  • барбара стрейзънд-
  • лейди гага-
  • брадли купър-
  • римейк-
  • холивуд

Звездата обяви кино хита с Лейди Гага и Брадли Купър за "лоша идея"

Барбара Стрейзанд не одобри римейка на „Роди се звезда“ - 1
Снимка:Shutterstock

Американската певица и актриса Барбара Стрейзанд определя като "лоша идея" римейка на филма "Роди се звезда" с участието на Лейди Гага и Брадли Купър, съобщи електронното издание на "Варайъти", цитирано от БТА.

Стрейзанд заедно с Крис Кристоферсън участва в класиката, снимана през 1976 г.

"Първо, когато чух, че филмът ще се снима отново, се предполагаше, че ще участват Уил Смит и Бионсе. Помислих си, че това е интересно... Изненадах се, когато видях колко подобен е на версията, която направих през 1976 г.," казва тя в интервю за австралийско телевизионно предаване.

Според Стрейзанд римейкът на "Роди се звезда" от 2018 г., режисиран от Брадли Купър, е "лоша идея", но признава, че не могат да се отрекат успехите му.

Лейди Гага, която изпълни главната роля, спечели награда "Оскар" за песен от филм, а продукцията беше номинирана за най-добър филм. Общите приходи в световен мащаб възлизат на 436 милиона щатски долара, а песента "Shallow" се превърна в абсолютен хит.

Барбра Стрейзанд очевидно е променила мнението си от 2018 г., когато даде публично благословията си на "Роди се звезда" с Брадли Купър и Лейди Гага.

"Харесва ми. Мисля, че е великолепен. (Гага) е великолепна," заяви тогава тя пред изданието "Екстра". Стрейзанд многократно се изказваше ласкаво за последната версия на продукцията.

Брадли Купър направи режисьорския си дебют с четвъртата версия на класиката "Роди се звезда". Оригиналът с участието на Джанет Гейнър и Фредерик Марч се появява по екраните през 1937 г. Втората версия от 1954 г. е с участието на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън в главните роли, а в третата от 1976 г. си партнират Барбра Стрейзанд и Крис Кристоферсън.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Затова талибабите пребиха американците

    1 1 Отговор
    Явно Барбара вече е поела новия курс и филмът вече не хубав, защото не е заснет с цветнокожите споменати по-горе? А след още 2 години пак, ще е недоволна защото няма да е заснет с ТО и ТО ?