Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 20:39 4 584 2

Джордж Клуни и Амал заедно на премиерата на новия му филм

  • джордж клуни-
  • амал клуни-
  • нов филм-
  • премиера-
  • the tender bar

„The Tender Bar“ все още няма официален трейлър

Джордж Клуни и Амал заедно на премиерата на новия му филм - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорският състав се събра в Лос Анджелис в неделя вечер за премиерата на новия филм на Джордж Клуни.

Рядко публично излизане на двойката Амал и Джордж Клуни. Снощи 43-годишната адвокатка и 60-годишният актьор се появиха ръка за ръка, на премиерата на новия филм, режисиран от Джордж, "The Tender Bar". Събитието се проведе в кино в Лос Анджелис близо до Sunset Boulevard в присъствието на актьорите от филма, сред които и Бен Афлек.

Това е първият път, когато спътникът на Дженифър Лопес е режисиран от негов приятел в игрален филм. Джордж Клуни и Бен Афлек обаче вече си сътрудничиха, като продуцираха трилъра "Арго", режисиран от Афлек и излязъл през 2012 г. Този филм им донсе три Оскара, сред които и за най-добър филм.

Джордж Клуни и Амал заедно на премиерата на новия му филм
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Родителите на близнаците Ела и Александър (на 4 г.) се видяха и с продуцента Грант Хеслов и актьорите Тай Шеридан, Лили Рабе, Даниел Раниери и Кристофър Лойд.

"The Tender Bar", който все още няма официален трейлър, ще бъде пуснат скоро в Prime Video. Историята е за 8-годишният Дж. Р. Морингер, който израства на Лонг Айлънд, сам с майка си Дороти. Докато търси баща си, той ще изгради много силни връзки със собствениците на местен бар. Последните ще станат сурогатни бащи и ще му помогнат в трудни времена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    0 2 Отговор
    Е щом ставадума за сургатни бащи, взимам първия самолет и отивам да го гледам. Щоми се струва, че във връзките и на Клуни, и на Афлек има нещо нетипично?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.