25 Ноември, 2021 10:44 4 178 5

Президентът и премиерът влизат в затвора в "Чичо Коледа" (ВИДЕО)

  • чичо коледа-
  • филип аврамов-
  • филм-
  • български филм-
  • българско кино

1500 зрители гледаха премиерата на новия български филм "Чичо Коледа"

„В „Чичо Коледа“ става нещо, което вероятно няма да се случи да видим: премиерът и президентът влизат в затвора!“, каза с усмивка режисьорът Ивайло Пенчев. Това, разбира се е в рамките на шегата и е част от историята, разказана в новия български филм „Чичо Коледа“, който тръгва по кината в петък, 26 ноември.

„Това е една смешно-тъжна история – поставени са сериозни въпроси, но се надявам, зрителите в крайна сметка да си кажат: „Животът е прекрасен! Благодаря за огромните овации и прекрасни отзиви, които получихме от публиката и колегите от артистичните среди!“, допълни той.

Премиерата бе бурно аплодирана и привлече над 1500 зрители в Зала 1, сред които и множество артисти като Иван Лечев (който има участие във филма), актрисата Неда Спасова, Маги Джнаварова, писателят Владимир Зарев, носител на орден „Стара планина“, който предоставя специално за снимките на „Чичо Коледа“), Дарин Ангелов, Робин Кафалиев и др.

Президентът и премиерът влизат в затвора в "Чичо Коледа" (ВИДЕО)

Лентата събра любими имена от българското кино и театрална сцена – Филип Аврамов, Малин Кръстев, Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, Ивайло Драгиев, София Бобчева, Китодар Тодоров, Башар Рахал, Ана Пападопулу и е със специалното участие на Аня Пенчева. На Филип Аврамов партнира и малкият Ален, който върви по стъпките на баща си, актьорът Деян Ангелов.

Президентът и премиерът влизат в затвора в "Чичо Коледа" (ВИДЕО)

„Чичо Коледа“ е носител на Наградата на публиката на фестивала „Златна Роза“ и Наградата на град Варна на „Любовта е лудост“. Филмът носи духа на Коледа и преплита съдбите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е загубил самоличността си. Историята заплита съдбите и на таксиметров шофьор и момиче, готово на всичко, за да осъществи мечтата си, улични музиканти с добро сърце – всеки със своята любов, приятелство, тъга и щастие. Следват куп комични ситуации и всеки търси онова, за което жадува най-много - семейство, прошка, любов , приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джендър

    2 1 Отговор
    Чичо Коледа не беше ли африканка от Заир?
  • 2 ТаУмВзе

    6 3 Отговор
    Поредната бясна бг злетарщина!
  • 3 ДО 2 год. И ФАТМАЦИТЕ ЩЕ ГИ..ПОСЛЕДВАТ

    2 4 Отговор
    ТЮРМА ...ДОЖИВОТ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ИЗМЕННИЦИ
  • 4 ddddd

    5 1 Отговор
    Ганювска простотия българска
  • 5 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Не изглежда зле -"Е като сме учили цял живот докъде сме? Комарджия, пияница, смахнат старец които живеят в бомбоубежище!"