30 Ноември, 2021 13:43 3 650 5

Излизат нови песни на покойната Лорина Камбурова

  • лорина камбурова-
  • нови песни-
  • фонд култура-
  • албум-
  • росен пенчев-
  • в памет на

Албумът в памет на Лорина ще бъде реализиран на 27 май 2022 г. с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура"

Шест месеца минаха от внезапната кончина на непрежалимата Лорина Камбурова от сериала „Скъпи наследници". Не е забравена и догодина ще се появи нов албум с неиздавани песни, записани приживе. Това съобщи нейната дуетна половинка Росен Пенчев, с когото обикаляха страната и пееха във формацията „Рос'н Лорина".

„Днес се навършва половин година от смъртта на Лорина. Не е забравена. Останаха много недовършени песни в общия ни проект. Някои от тях ще бъдат включени в албум, който ще бъде качен навсякъде в нета, както и ще бъде направен на физически носител (компактдиск). Също така ще бъдат включени и новозаписани версии на някои песни с гост артисти. Подробности ще бъдат обявени скоро. Албумът в памет на Лорина ще бъде реализиран на 27 май 2022 г. с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”, гласи съобщението.

Припомняме, че в края на май З0-годишната Лорина издъхна в руска клиника след тежко възпаление на белите дробове. Талантливата млада жена била предразположена към опасно наследствено заболяване и през годините то бавно се е проявявало. Майка ѝ починала от рак на белите дробове, а баща ѝ - след инфаркт и инсулт, пише „България Днес“. „На едно участие разбрахме, че Лорина има белодробно заболяване. Не че на самото събитие се случи нещо, но имаше влошаване, което лекарите отдаваха на други неща, и тя невинаги беше стабилна по това време на концерти. А то се оказа, че има причина за това. Така че, ковид, да, той е натиснал спусъка накрая, но заболяването беше сериозно и то, така или иначе, доколкото поне тя ми е казвала, не ѝ даваше много време. А за трансплантация говорехме още преди повече от година или две", разказа Росен Пенчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 24 Отговор
    Делтата ли я довърши ,или е първата жертва на омикрона?🙉🤡🥳😢

    Коментиран от #2

  • 2 Ььььь

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Имай уважение към покойните , че и те стават по някой път ,да не сгазиш лука синко
  • 3 към Раданч Татлъту с една дума

    2 1 Отговор
    льохман
  • 4 1917

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но заболяването беше сериозно и то, така или иначе, доколкото поне тя ми е казвала, не ѝ даваше много време.
    защо пишете внезапна кончина.
    Бог да прости това момиче!
  • 5 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    красива и млада