Last news in Fakti

12 Юни, 2013 09:47 1 060 0

Братя Владигерови се завръщат на родна сцена

  • владигерови-
  • wladigeroff brothers-
  • del padre
Братя Владигерови се завръщат на родна сцена - 1
Снимка: wladigeroff.com

Братя Владигерови се завръщат на родната сцена, за да представят нови композиции, създадени съвместно с Хуан Гарсия Ерерос и албумите си „Влюбеният скитник“ (2007 ) и „ За големите и малки неща“ (2011), съобщиха от Агенцията за български артисти /АБА/.

Музиката на Владигерови умело съчетава едно широко и пъстро звучене, смесване на различни стилове и ритми - един по различен вид Soundtrack за фантазията на слушателя. Точните моменти от класните мелодии ще бъдат забити от вълшебните ръце на Стоян Янкулов – Стунджи. Братята гостуват за втори път на най-добрата лайв сцена.

Този път интересното тепърва предстои, защото на сцената на известен столичен клуб се присъединяват и латино царете от група Del Padre. Кристо и момчетата са подготвили специални творби от новия си албум, които моментално те карат да станеш на крака с онази страст, която само латино музиката може да предизвика!

Del Padre ще представят по-голяма част от последния си албум „Rubi“, в който участват Хуан Гарсия-Ерерос и Александър Владигеров.  Песните в албума са общо 13 и съчетават много различни стилове - от румба, през фламенко версията на „Облаче ле, бяло” и реге, до регетон и балкански фюжън.


Wladigeroff Brothers
Александър Владигеров - Тромпет и Флюгелхорн
Константин Владигеров - Клавишни
Стоян Янкулов - Ударни и Перкусии
Снежната Сова /Хуан Гарсия Ерерос / - Бас-китара

Del Padre
Христо Коликов - Вокал и Китара
Цветан Андреев - Китара и Вокал
Симеон Иванов - Китара, Кахон, Вокал
Алекс Нушев - Бас и Вокал
Орлин Цветанов - Цигулка
Живко Василев – Кавал


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА