13 Юни, 2013 08:57 795 0

"София филм фест" гостува в Габрово

  • габрово
"София филм фест" гостува в Габрово - 1
Кадър от "Джулай"

За четвърта година кинофорумът "София филм фест" гостува в Габрово. Програмата е част от международния проект "Операция кино", предаде БНР.

Началото на четвъртото издание на фестивала, който ще открие директорът на "София Филм Фест" Стефан Китанов, ще бъде дадено с премиерата на българския игрален филм "Джулай". Филмът пред габровската публика ще представи режисьорът и сценарист на продукцията - Кирил Станков.

В дните до неделя любителите на седмото изкуство ще могат да гледат кинотворби, отличени с награди и номинации от световни кинофоруми. Изданието включва прожекциите на 10 ленти и една късометражна програма. Домакин на събитието е зала "Възраждане".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА