Last news in Fakti

29 Юни, 2022 14:32 1 353 5

Уди Алън ще снима последния си филм (ВИДЕО)

  • уди алън-
  • кино-
  • режисьор-
  • последен филм

Режисьорът сподели, че голяма част от тръпката от правенето на филми е изчезнала за него

Уди Алън ще снима последния си филм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорът Уди Алън, който изпадна в немилост в Холивуд, когато осиновената му дъщеря Дилън го обвинението в сексуално посегателство, заяви във вторник, че ще снима нов филм в Париж тази есен, който може да е последният в кариерата му, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА.

86-годишният Уди Алън даде интервю на актьора Алек Болдуин за кариерата си и новата си книга "Нулева гравитация" - сборник с хумористични есета. "Голяма част от тръпката изчезнала", каза Алън за филмовото изкуство.

"Когато правех филм преди, той излизаше в киносалоните в цялата страна. Сега, когато направиш филм, остава няколко седмици в киносалоните, може би шест или четири седмици, а след това той отива направо на стрийминг, това не ми харесва толкова", обясни той.

Уди Алън не даде подробности за предстоящия си филм, който ще бъде 50-ият в кариерата му.

Четирикратният носител на "Оскар", режисирал "Ани Хол" и други комедии, многократно е отричал обвинението, че е посягал на осиновената си дъщеря Дилън Фароу през 1992 г.

Много знаменитости и ръководители в Холивуд се дистанцираха от Уди Алън, след като движението #Аз също (#MeToo) стана глобално през 2017 г. и привлече внимание към сексуалните посегателства.

Телевизия HBO дори посвети поредица на скандала с Уди Алън - "Алън срещу Фароу" от 2021 г.

Болдуин, който се е снимал в три от филмите на Уди Алън, не повдигна темата по време на интервюто, което беше предавано на живо на страницата на Болдуин в Инстаграм.

Снимките на последния филм на Алек Болдуин - "Rust ", бяха спрени, заради трагедия. Пистолетът, който Болдуин държеше, изстреля боен патрон и загина операторката Халина Хъчинс. Актьорът, който е и сред продуцентите на филма, заяви, че не е стрелял с оръжието и е съкрушен от инцидента, но срещу него и създателите на "Rust " бяха заведени съдебни дела.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    1 1 Отговор
    нейсе !
  • 2 Сусу Манарата

    0 1 Отговор
    Време му е на Ади Холан да се запре.
  • 3 Ген. Гурко

    3 0 Отговор
    Любим ми е! Много талантлив. Пожелавам му много здраве и дано това не е последният му филм.
  • 4 имаджин

    0 0 Отговор
    Този Уди-муди луди от доста години не мога да го понасям!
  • 5 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Защо се получава следното - някоя жена обвинява мъж , че й е посегнал преди 10-20-30 години. Технически погледнато няма как да се докаже. Защо го казва след толкова време ? Защо всички вярват само на едната страна и дамгосват другата ? Защото това е САЩ ли ?