19 Юли, 2022 10:41 1 595 4

Групата "Трамвай №5" с пълни зали и летни театри по време на лятното си турне

  • трамвай №5-
  • турне

Предстои им да зарадват публиката в Бургас и Варна

Групата "Трамвай №5" с пълни зали и летни театри по време на лятното си турне - 1

На пълни летни театри и пълни зали се радва групата „Трамвай №5”. Турнето им това лято премина през Силистра, Велико Търново, Русе, Павликени. Предстои им да зарадват публиката в Бургас и Варна. Във Варна към тях ще се присъедини и Орлин Горанов.

Да пее под открито небе е истинско удоволствие за Петко Петков. „Има леко неудобство, защото хвърчат някакви мушички и може да налапаш нещо и за миг да спреш”, шегува се музикантът.

Музикантите не се возят на трамвай, но може да им се наложи, шегува се още музикантът. „Газта, бензина и дизела станаха много скъпи и може би ще се качим скоро на трамвай”, през смях казва Петко Петков.

Приятелствата в групата са силни. „Казваме си неща, които не бихме споделили с някой друг. Дали е всичко – не знам”, споделя Ади Митрева. „Когато имаме проблем винаги можем да разчитаме един на друг, чуваме се често”, признава още тя.

„Ние сме си вечното трамвайче, с ватман Петков”, смее се Сами Живкова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    10 1 Отговор
    А какви бяха,когато и ние бяхме млади!?А и Петко е и прекрасен певец.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.