Last news in Fakti

30 Юли, 2022 12:18 4 329 6

Metallica се срещнаха със звезда от Stranger Things и посветиха изпълнение на Master of Puppets на героя му (ВИДЕО)

  • металика-
  • джоузеф куин-
  • странни неща-
  • master of puppets-
  • хит-
  • метал-
  • лолапалуза-
  • stranger things-
  • metallica

Джоузеф Куин се присъедини към метъл легендите точно преди да излязат на сцената, за да изпълнят Master of Puppets

Metallica се срещнаха със звезда от Stranger Things и посветиха изпълнение на Master of Puppets на героя му (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

По време на изпълнението на Master Of Puppets на фестивала Lollapalooza в Чикаго Metallica отправи специален поздрав към Еди Мънсън.

За тези, които не са наясно Еди е симпатичният металист, бунтар и лидер на клуба, играещ настолната игра Dungeons & Dragons - Hellfire в хитовия научнофантастичен/хорър сериал Stranger Things.

По време на финала на четвърти сезон Мънсън имаше своя героичен момент, в който изнесе грандиозно изпълнение на китара на абсолютния хит на Metallica от 1986 г. Master Of Puppets. Целта на епичното изпълнение бе да отвлече вниманието на ужасяващите същества, наречени демоприлепи от героите, докато новите му приятели са на мисията да убият техния владетел Векна.

След специалния момент Master Of Puppets за първи път се изстрелва нагоре в класацията Billboard Hot 100 Chart и UK Top 100 Singles Chart, достигайки съответно до номер 35 и 26.

Metallica поднесоха благодарностите си с поздрав към героя, като показаха Мънсън на екраните, докато закриваха сета си, който можете да гледате по-долу.

По-рано този месец групата засне дует в стил TikTok със сцената на Еди Мънсън, в който те свириха заедно Master Of Puppets, докато носеха тениски на Hellfire club.

Говорейки за включването на песента в сериала, Metallica заяви: "Начинът, по който братята Дъфър включват музиката в "Странни неща", винаги е бил на следващо ниво, така че ние бяхме извънредно развълнувани не само да включат Master Of Puppets в шоуто, но и да имат такава ключова сцена, изградена около нея", казват Metallica на официалната си страница в Instagram. "Всички бяхме зажаднели да видим крайния резултат и когато го видяхме, бяхме напълно разтърсени... той е толкова изключително добре направен, толкова много, че някои хора успяха да познаят песента само като видяха няколко секунди от ръцете на Джоузеф Куин в трейлъра!! Колко безумно готино е това?"

Непосредствено преди шоуто на бандата на сцената на Lollapalooza звездата от четвъртия сезон на хорър поредицата Джоузеф Куин се присъедини към тях, за да изсвирят заедно Master of Puppets, а те го изненадаха като му подариха копие на китарата от епичното соло, която всеки член от Metallica подписа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЖОН РАМБО

    20 16 Отговор
    Богове , които живеят на земята !!! А който не ги харесва - Killem all !

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "ДЖОН РАМБО":

    Боговете на нашето поколение и част от родителите ни ,имахме късмет да слушаме истинска музика .Сега всичко е синтезирано,в стидио ,сол и бас мейкърите я правят на компютър , музикални програми с готови елементи .Някой ден бих искала да притежавам нещо лично Кърк Хамет китара например ,обичам го този човек ,и цялата банда разбира се .Икона на две поколения

    Коментиран от #4

  • 4 Малинка

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Адмирации за интелигентността Ви! И други коментари съм чела от Вас, и съм възхитена от познанията Ви!

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Малинка":

    Металика са най-голямата метъл група на планетата, което означава, че повече хора са слушали свиренето на Кърк Хамет от други китаристи в жанра. Златната класика Creeping Death със себе си – той помогна за оформянето на звука на Металика повече от 40 години. Когато новите метъл китаристи пробият, можете да гарантирате, че Кърк е оказал влияние, без да е необходимо да питате. В негово интервю няма да забравя никога за One -Ларс ми се обади и каза: „Можеш ли да дойдеш? Имаме нужда от соло в новото демо на песента”. Спомням си, че влязох в студиото с моята китара, Ларс ми пусна парчето няколко пъти и тестваше неща. постепенно разбрах какво прави Джеймс, след което казах „ОК, започвай да записваш“. Тогава ръката ми потропа по грифа, следейки прогресията на акорда – изникна от нищото! След това си казах: "Е, това беше неочаквано!". Дано Бог, им подарари още земни дни на планетата да ни радват и дават позитивна енергия !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.