Last news in Fakti

5 Август, 2022 10:57 1 550 0

"Stranger Things" не успя да счупи рекорда на "Squid Game"

  • stranger things-
  • squid game-
  • игра на калмари-
  • странни неща-
  • стрийминг-
  • нетфликс-
  • рекорд-
  • сериал

Двете успешни продукции на Netflix оспорваха първото място по гледаемост на платформата

Двадесет и осем дни след премиерата на четвъртия сезон на „Странни неща“ вече е ясно, че поредицата не успя да счупи рекорда на „Игра на калмари“ и да се превърне в най-успешния сезон тв сериал на стрийминг платформата Netflix, съобщи онлайн изданието на „Варайъти“, цитирано от БТА.

Статистиката се прави на базата гледани часове в първите 28 дни от излизането на заглавието.

В крайна сметка четвъртият сезон на „Странни неща“ е бил гледан от абонатите 1,4 милиарда часа в посочения период, а „Игра на калмари“ - 1,7 милиарда часа.

Важно е да се отбележи времетраенето на двата сезона на поредиците. „Игра на калмари“ е с обща продължителност от около 8 часа, докато „Странни неща”, сезон 4 - около 13 часа. Петчасовото предимство на научнофантастичния хит на братята Дъфър се оказа недостатъчно, за да изпревари южнокорейската драма.

С 57,7 милиона гледани часа в периода 25-31 юли четвъртият сезон на „Странни неща“ заема второ място в Топ 10 на Netflix, победен за втора поредна седмица от „Девствена река“ ("Virgin River"), който е гледан 87,9 милиона часа в първата седмица от излъчването си.

На трето място, само след четири дни на екран, се нарежда „Продължавай да дишаш“, който е с участието на Мелиса Барера. Лимитираният сериал, чиято премиера беше на 28 юли, е гледан 48,1 милиона часа в класацията на Netflix.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА