Last news in Fakti

2 Септември, 2022 12:16 2 296 7

Забраниха "Блондинка" за лица под 17 години в САЩ

  • мерилин монро-
  • филм-
  • блондинка-
  • класификация-
  • лица под 17 години

Премиерата на филма за Мерилин Монро е обявена за 8 септември

Забраниха "Блондинка" за лица под 17 години в САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в образа на покойната Мерилин Монро в предстоящия филм на Netflix и признава, че е била озадачена, когато филмът е получил класификацията - да не се гледа от лица под 17 години. Защото, според нея, има толкова много други "много по-агресивни за младите зрители филми".

Тя каза пред списание Lofficiel USA: "Не разбрах защо това се случи. Мога да ви посоча редица предавания или филми, които са много по-агресивни и с много повече сексуално съдържание от "Блондинка", предаде БГНЕС.

Въпреки това Ана призна, че е било важно за филма - който е базиран на романа на Джойс Карол Оутс - да "покаже неудобни места", за да разкаже правилно историята на Мерилин.

Тя добави: "За да се разкаже тази история, е важно да се покажат всички тези моменти от живота на Мерилин, които са я накарали да свърши по този начин. Това трябваше да бъде обяснено. Всички [в актьорския състав] знаеха, че трябва да стигнем до неудобни места. Не бях единствената".

Звездата от "Knives Out" настоява, че в изпълнението си е трябвало да направи нещо повече от това просто да "имитира" екранната икона.

Тя заяви: "Моята задача не беше да я имитирам. Интересувах се от нейните чувства, от нейното пътуване в живота, от нейната несигурност и от нейното право на глас, в смисъл че тя всъщност не е имала това".

Родената в Куба звезда не е гледала нито един от филмите на Мерилин, докато е растяла, затова е "горда", че режисьорът Андрю Доминик е повярвал, че тя ще се справи с ролята.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 американско маркситче

    9 4 Отговор
    да живее американската лъжедемокрация и по байтошово време тука имаше забранени филми за деца
  • 2 Механик

    12 0 Отговор
    На 17 години в САЩ, вече са по 140 кила и изобщо не ис падат по жени. То може би и за това филмът е забранен за такива. То не че и те ще се засилят да гледат.
    Освен това, не мога да разбера, какви са тия забрани, заради една гола женска гърда, при положение, че в нета има толкова много материал за младите чекибойци.
  • 3 Май Акъл

    7 1 Отговор
    Виж, ако във филма се разказва трогателна" история за черна Снежанка, лесбоски, хомoси, жендъри и т.н. не само няма да го забранят ами и ще го направят задължителен за деца до 12 години. Така де на живеем у новото нормално...
  • 4 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Те първо оръжито ,трансформация на полове,джендъри и всички подобни около тази дума и значение да се забрани,психопатите и лудите по клиники,дрогата .Най накрая да помислят за филмите !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Щукар

    0 0 Отговор
    Много е красива и талантлива Ана!
  • 7 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Маргарит и Маргарита.