7 Септември, 2022 13:58 2 175 3

"Защото съм известен!" - премиера и рожден ден на Филип Аврамов

  • филип аврамов-
  • премиера-
  • рожден ден

Пикантни откровения, комични ситуации, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях

На емблематичната дата 9 септември, Филип Аврамов ще направи истинска комедийна революция пред софийска публика, с първото си авторско комедийно шоу „Защото съм известен“.

Това ще е една специална вечер, в която освен премиера на комедийното шоу, зрителите ще имат възможност, да станат и част от рождения ден на Фицата. След шоуто артистът ще остане в заведението, за да получи поздравления и да се снима със всички присъстващи на празника му.

В "Защото съм известен" Филип Аврамов ще повдигне завесата пред своя личен и професионален живот, като разкаже от сцената интересни случки, които зрителите няма как да знаят, ако не са разказани от първо лице – за неговите жени и деца, за работата му в телевизията, в киното и в театъра, за срещите му с режисьори… Ще имате възможност да разберете какъв е животът му зад кадър, какви са трудностите, с които трябва да се справя в неговата професия и по какъв начин се отразява известността му в личния живот. Това не е биографична изповед, а бегло надникване в главата на един чаровен и обичан от публиката артист.

Представлението е с премиерна дата в София, но актьорът вече го е представял пред публика в Англия и Германия, където е играл пред наши сънародници в седем града.

Подгответе се за пикантни откровения, комични ситуации, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и смях!

"Защото съм известен!" - премиера и рожден ден на Филип Аврамов

„Аз съм привърженик на истината, защото тя е достатъчно нелепа, и казана в даден момент, в точното време, има страхотна сила. Заповядайте да видите „Защото съм известен“, за да разберете отговора на въпроса „Какво от това, като съм известен?“, споделя Филип Аврамов.

Събитието ще се състои на 9 септември от 21:00ч. в Sofia Live Club.

Съдържанието не е подходящо за лица под 18 годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фхкл

    4 1 Отговор
    Нещо за родния Сливен?!
  • 2 Последното изречение

    0 1 Отговор
    Достатъчно говори за падението на някакво жалко набедено актьорче. И пак не става дума за пари, нали.
  • 3 питащ

    1 1 Отговор
    Толкова е сме...шен и жа...лък в рекламата на бира " Ариана " , че не може да бъде.