Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 15:04 1 496 1

Depeche Mode готвят първа среща с медиите след смъртта на Анди Флечър ВИДЕО

  • депеш мод-
  • среща-
  • медии-
  • анди флечър

Тя ще се проведе на 4 октомври в Берлин

Милиони фенове на Depeche Mode по света тръпнат в очакване на датата 4.10.2022. Тогава в Берлин Дейв Гахан и Мартин Гор ще се срещнат с избрани журналисти от световни медии, съобщи zrockradio.bg.

Какво ще кажат двамата на пресконференцията – предстои да разберем. Събитието ще бъде предавано на живо, разбираме от видеото, което бе публикувано в социалните мрежи.

Най-важното обаче е, че има новини от любимата на поколения ню уейв банда. Моментът е натоварен с още повече емоции, след като през месец май внезапно ни напусна основният член на групата – клавиристът Анди Флечър. Той беше на едва 60 години и кончината му беше неочаквана. Дали Дейв и Мартин ще коментират обстоятелствата около смъртта му, предстои да разберем на 4 октомври.

Но основните очаквания и надежди на всички фенове са, че британците продължават да работят в студиото и ще представят нова музика, а защо не да тръгнат и на турне. Последният албум на Depeche Mode – „Spirit“ излезе преди доста време – през 2017-та година. Преди година Дейв и групата му Soulsavers пуснаха самостоятелния си албум „Imposter“.

През август Дейв и Мартин пуснаха снимка от звукозаписното им студио. Те споделиха, че намират стабилност в това, което познават и обичат, и се фокусират върху това, което дава смисъл и цел в живота. А това очевидно е музиката.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.