Last news in Fakti

14 Август, 2013 16:07 5 446 0

Започнаха снимките за Сезон 2 на сериала "Дървото на живота"

  • сериал-
  • "дървото на живота"-
  • сезон 2-
  • снимки-
  • тв7-
  • владо карамазов-
  • христо шопов

Героят на Владо Карамазов ще се завърне от изгнание неузнаваем

Започнаха снимките за Сезон 2 на сериала "Дървото на живота" - 1
Владо Карамазов е неузнаваем като завърналия се от изгнание Панто Вълчев. На другите снимки: Христо Шопов и Теодора Духовникова.

Започнаха снимките на Сезон 2 от сериала „Дървото на живота“. Продължението на българската сага в ефира на TВ7 обещава да бъде още по-емоционално, завладяващо и мащабно. Действието в Сезон 2 на драмата, който ще мине под мотото „Яростта на унизените“, се развива в едни от най-трудните за България години – 1918-1925.

Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението в обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви.

В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова.

Истински катарзис преживява героят на Владо Карамазов – Панто Вълчев, който се завръща неузнаваем от изгнание. Нови герои ще влязат в света на рода Вълчеви, а в ролите ще видим едни от най-актуалните български звезди в момента, чиито имена засега се пазят в тайна.

Сезон 2 на "Дървото на живота" ще бъде излъчен по ТВ7 през есента. Продуцент на българската сага е Dream Team Films.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА