Last news in Fakti

7 Януари, 2023 11:42 3 487 5

През месец май тази година започват снимките на "Гладиатор 2"

  • ридли скот-
  • гладиатор-
  • ръсел кроу

Режисьорът сър Ридли Скот и екипът му подбират актьорския състав преди очакваното начало на продукцията в Уарзазат, Мароко

През месец май тази година започват снимките на "Гладиатор 2" - 1
Снимкa: Shutterstock

Снимките на продължението на филма "Гладиатор" се очаква да започнат през месец май тази година, съобщи порталът Контактмюзик, цитиран от БТА.

Режисьорът сър Ридли Скот и екипът му подбират актьорския състав преди очакваното начало на продукцията в Уарзазат, Мароко. Очаква се Ръсел Кроу да се появи отново в образа на Максимус в кадри със спомени от оригинала "Гладиатор" от 2000 г.

Подробности от сюжета на новата продукция се пазят в строга тайна. Смята се, че младият Луций, син на императрица Луцила, ще е връзката на продължението с оригиналния филм.

Пред британския в. "Сън" източник, близък до продукцията, казва, че още от 2018 г. има идея за продължение на епичната драма, но дълго време се смятало, че от идеята нищо няма да излезе. Миналата година обаче продуцентският екип получил сценарий, който ги вдъхновил и подготовката вече е в ход. Очакванията са филмът да е готов през 2024 г.

През 2021 г. Скот каза в интервю, че планира продължение на "Гладиатор", след като завърши работата си по "Наполеон". В продукцията, която излиза по-късно тази година в платформата Епъл Плюс, Финикс влиза в образа на Наполеон Бонапарт. Тогава Скот каза, че вече разполага със сценария за "Гладиатор 2".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    9 7 Отговор
    Един от най-великите филми
  • 2 Един хубав филм..........

    6 6 Отговор
    И него ще го развалят
  • 3 такаето

    6 7 Отговор
    един добър филм който ще бъде опропастен от новото програмирано гейсоросоидно общество незачитащо историята и естественото
  • 4 ганю

    1 0 Отговор
    Хубава история ама не дотам вярна
    Комод убива около 900-1000 гладиатора на арената
  • 5 Йеронимус БОШ

    0 1 Отговор
    Ако искат филма да успее , задължително е да извикат в главната роля .......Бойко Борисов ! Идеален е . Гледа страшно и намръщено. Снагата му е мощна и изваяна. А заговари ли с просташкия си речник и ще пасне идеално !