Last news in Fakti

7 Юни, 2023 13:28 6 424 3

Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов и др. ще пеят на "Парк фест"

  • парк фест-
  • криско-
  • фестивал-
  • концерт-
  • сигнал-
  • пиф-
  • владо михайлов-
  • папи ханс

В програмата на летния фестивал е включено и шоу с дронове

Тазгодишното издание на култовия фестивал „Парк фест“ ще предложи не само музика на живо с Криско, Папи Ханс, победителят от „Като две капки вода“ Владо Михайлов и група P.I.F., но и уникално шоу с дронове.

Циркови артисти, спортни занимания също са заложени в програмата на събитието, което започва на 8 юни в парк „Студентски“ в столичния Студентски град и ще продължи до 11 юни включително. Входът е свободен.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел „Значими събития“ и от календара на Фондация „София- европейска столица на спорта“. С подкрепата на Фондация „София-европейска столица на спорта“, всички посетители на Парк фест ще могат да се включат в безплатната, целодневна спортна програма на фестивала.

Традиционно ще гостува и най-атрактивният пътуващ лунапарк у нас, както и Арт базар, представящ родните автори на ръчно-изработени изделия и сувенири. Посетителите ще се пренесат в пъстра фестивална приказка с тематичната декорация , която ще краси просторния парк „Студентски“.

В зоната за спорт, гостите на събитието ще могат да практикуват любимото си спортно занимание на открито или да получат първите си уроци по бейзбол, художествена гимнастика, бадминтон, волейбол и др. Ще има и арт класове с творчески занаяти от различни краища на света.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 0 Отговор
    Ако тези пеят , мотото на фестивала ще е - Пълен провал !
  • 2 Механик

    4 0 Отговор
    Е в такива случаи съжалявам, че тук нещата не са като в САЩ.
    Знаете ли защо?
    Защото там все би се намерил някой с пушка да оправи "ВИП"-овете барабар с някой и друг фен.
  • 3 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Оле горките хора които са там за друго на лунапарка или пък да разгледа и да си купи нещо с тези да пеят кошмарна работа.Освен ако не са със слушалки и смартфон да слушат нещо друго ,сигурна съм че и гаргите ще избягат всичко що е живинка наоколо оси,комари...