Last news in Fakti

8 Септември, 2023 09:51 2 816 2

Почина Бочо Бочев, един от най-големите български телевизионни оператори

  • почина-
  • оператор-
  • бочо бочев-
  • бнт

Опелото ще бъде в събота

Напусна ни Бочо Бочев - един от най-големите български телевизионни оператори, чийто творчески път е свързан с БНТ.

В Златния фонд на националната медия се съхраняват стотици предавания, телевизионни постановки, концерти и филми, израз на блестящата му операторска работа.

Опелото ще бъде в събота, 9 септември от 15:00 часа в църквата "Покров Богородичен" на Руски паметник.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    5 15 Отговор
    На нашата модерна национална телевизия не и трябват оператори професионалисти. Достатъчно им е бюджета от 80 милиона, снимките от мобилни телефони и простака Кошлуков.
  • 2 Наблюдател

    4 0 Отговор
    Бочо Бочев поне имаше висше образование и беше учил за да получи тази квалификация, но в пловдивското БНТ от 2000 година,( от както е дошла княгиня Десислава от рода на цар Шишман ) все се огражда от хора без професионално образование или на принципа: “ Невежеството покровителства простотията, за да не лъсне голия з.адник на простака. Княгиня Десислава е с педагогическо образование и според нея е достатъчно за да се нарече режисьор, създател и тем подобни титли. Та Кошлуков не сам и Филибето е станало гнездо на простотия!