Last news in Fakti

17 Септември, 2023 14:07 1 758 5

Бон Джоуви планират отново да се съберат

  • бон джоуви-
  • събиране-
  • рок група-
  • завръщане

Бившият китарист на бандата - Ричи Самбора потвърди, че се водят разговори по въпроса

Бон Джоуви планират отново да се съберат - 1
Снимка: Shutterstock

Китаристът на групата Бон Джоуви - Ричи Самбора, потвърди, че с бившите си колеги обсъждат евентуално събиране.

Новината за тези разговори, която няма как да не зарадва феновете на рок легендите, Самбора сподели в подкаст Самбора. Китаристът потвърди, че е говорил с фронтмена на групата Джон Бон Джоуви, което повишава шансовете легендарният Самбора да се завърне в групата си, сбъдвайки мечтата на хиляди фенове по света.

"Обсъждаме го", каза той. Това не е първият път, в който музикантът прави подобни намеци тази година. На въпроса какво би последвало от дискусиите и дали е говорил с Джон, Самбора отговори: "Да... Има пазар за това, има търсене. Особено извън САЩ", писа Blabbermouth.

Това е доста остър завой от думите му по-рано през лятото. През юни, когато китаристът бе попитан дали въпросът за завръщането му е обсъждан, той каза "Неее! Не, ни най-малко. Никой още нищо не ме е питал." Не след дълго обаче, той тотално обърна плочата, казвайки: "Бих го направил още утре, ако ме попитат".

Самбора бе китарист на известната рок група в продължение на 30 години, от 1983 до 2013. Припомняме, че на концерта на Бон Джоуви у нас през май 2013, Самбора бе заменен от китариста Phil X, който замества Самбора в групата и до днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 5 Отговор
    И тея са приели да служат на Сатанистите.
  • 2 Г—Н МИШКОВИЦ

    3 1 Отговор
    КОНЦЕРТЪТ НА СТАДИОНА В СОФИЯ
    ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ СЪС
    СЕННАТА ХРЕМА КОЯТО
    ХВАНА БОН ДЖОУВИ.....😷
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фен

    2 0 Отговор
    Чудесна новина. Дано да се съберат. Без Ричи Самбора групата не става. Дори е по-зле от Deep Purple без другия Ричи (Blackmore).
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.