Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 13:50 1 559 3

HYPNOTIC с нов сингъл и огромно признание от световноизвестните Bond

  • hypnotic-
  • нов сингъл-
  • palladio

Триото снима видеото към “Palladio” на живо пред публика

HYPNOTIC с нов сингъл и огромно признание от световноизвестните Bond - 1
Снимка от Directo Agency

Модерен и мащабен звук. Усещане извън рамката, внушително и космополитно-думите са точно в целта, визирайки новия сингъл на чаровните момичета от HYPNOTIC.

Легендарната композиция на Карл Дженкинс “Palladio” намира своята модерна версия, между класиката и попа. Създадена от вдъхновителя на HYPNOTIC Мария Новева, хитмейкъра Светлин Къслев, миксинг инженера Димитър Ганчев-Майт и Дейв Кътч от емблематичното Mastering Palace Studio в Ню Йорк “Palladio” дава силна заявка за пристрастяващ хит.

„Palladio” е нещо по-различно от всичко, което сме правили до момента. Дори мога да кажа, че това е ново лице за музиката на HYPNOTIC, разказва Мария Новева.

Още като чух финалния мастер от Дейв, не можех да спра да го слушам. Знаех, че „Palladio“ ще има успех, но признавам, че обратната връзка от публиката наистина ни изненада и надмина очакванията ни.“

Wow ефектът избухва с предпремиерното изпълнение на живо от HYPNOTIC на „Palladio”. Магията се случва по време на последния концерт на великолепните Bond в България. Световноизвестният квартет избира за своя музикална подкрепа в София поп дивите на класическата кросоувър сцена и заедно с публиката бурно аплодира момичетата от HYPNOTIC на сцената.

„Това, което се случи за нас, беше невероятно изживяване, което ще остане завинаги в сърцата ни, споделят единодушно Мария, Боряна и Станимира.

Получихме искрени комплименти и голямо признание от първата световно успешна класическа кросоувър група, допълва Мария. Осъзнавам, че самите Bond не само се спряха на нас, за да споделим една сцена. Те лично ни поздравиха, дадоха висока оценка за изпълнението ни, за музиката и специално за аранжиментите, които създаваме аз и Светлин Къслев. Като единствената в България модерна кросоувър група, за нас бе голямо щастие да чуем такива думи от артисти, които вече са спечелили милиони фенове по света.

HYPNOTIC избират момента, за да запечатат усещането в едно истински емоционално лайв видео за „Palladio”. И този път момичетата не изневеряват на изключителния си визуален вкус и подкрепят проекта с въздействаща фотосесия, дело на Диляна Флорентин. Така зашеметяващо и с класа, най-популярната ни струнна формация не само приключва успешно календарната година, представяйки музиката, създадена с подкрепата на Национален фонд „Култура“, но и слага артистично многоточие, в очакване на още великолепни проекти през следващата 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    вдъхновителката на "HYPNOTIC" -Мария Новева
  • 2 бабаяга

    0 0 Отговор
    ה אלוהי ישראל יקלל את הבולגרים!

    Коментиран от #3

  • 3 дядояго

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бабаяга":

    На иврит не се пише отляво надясно, а обратно.