Last news in Fakti

8 Декември, 2023 13:58 1 081 11

MEGADETH идват за турнето си Crush The World Tour на 15 юни в София

  • megadeth-
  • концерт-
  • турне-
  • crush the world tour-
  • софия-
  • арена армеец

Билетите за концерта ще бъдат достъпни за предварителна продажба на 9 декември от 11:00 часа за фен клуба на бандата

MEGADETH, една от основополагащите групи в траш метъла, с легендарен статут и милиони почитатели по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на организаторите от Fest Team.

Българското музикално лято 2024 започва да изглежда все по-атрактивно с включването на концерт от турнето Crush The World и в София. Билетите за концерта на Мегадейв и компания влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба на бандата.

Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лв.

Групата, характерна с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, но – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020, за да представи последния си албум „The Sick, The Dying... And The Dead!“ и у нас.

За него Дейв Мъстейн споделя:

„Поставям този албум спокойно някъде между Countdown и Rust In Peace. Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на MEGADETH около Countdown to Extinction, доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на Rust in Peace. Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството,“ продължава Мъстейн. „Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг."

Фронтменът и музикален архитект на MEGADETH, Мегадейв, има награда Grammy от 2017 за албума Dystopia, успя да пребори рака на гърлото, получи лилав колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките само на няколко години, като не спира да твори и да обикаля с групата си по света.

Концертът на MEGADETH на Арена София е част от планираното световно Crush The World Tour на бандата за 2024.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майк Алън Патън

    4 0 Отговор
    Добре е , че през 1983 год. се сбиха с Хетфийлд , за да го изгонят и да направи МЕГАДЕТ ! Така имаме не 1 , а 2 велики групи !

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Селянин-чалгар

    2 2 Отговор
    Тйез па кои са ?
  • 4 бай Даньо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майк Алън Патън":

    Съгласен . Ако беше останал в Металика щеше да е винаги в сянката на Хетфийлд и Бъртон ако беше оцелял . Ако имаше и някой да му каже на Дейв че не може да пее ( прави го само за да подражава на папа Хет) Мегадет щяха да са още по голяма банда. Като китарист Дейв е на светлинни години пред папа Хет, но това няма значение защото пап Хет написа голяма МУЗИКА . Като казвам музика напоследък си пускам кавъри на Металика на класически инструменти ( пиано, арфа, цигулки ) звучи неразличимо от Бах и Вагнер и ще се слуша и след 200 години ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 сдфгггб

    0 0 Отговор
    Мейнстриймът получи просветление!

    Разширяването на НАТО беше грешка; Русия не може да бъде победена на бойното поле - Ню Йорк Таймс
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.