Last news in Fakti

10 Януари, 2024 11:08 1 170 4

Световноизвестна група The Smile, начело с Том Йорк, с мегаконцерт в София

  • the smile-
  • том йорк-
  • концерт-
  • radiohead

The Smile гостуват за пръв път у нас

Супергрупата The Smile, начело с Том Йорк, ще гостува в София на 18 юни 2024. Локацията е Арена София, Столичен Колодрум, съобщиха организаторите Fest Team на страницата си във Facebook.

Почитателите на известната алт рок и експериментална група Radiohead ("Рейдиохед") навярно са запознати с триото, съставено от Том Йорк и Джони Грийнууд, към които се присъединява Том Скинър от Sons of Kemet.

The Smile гостуват за пръв път у нас, поканени като част от поредицата концерти Sofia Solid. Вторият албум на групата с пост-пънк звучене, смесено с афробийт - "Wall of Eyes", ще имат щастието да чуят тези, които си закупят билет.

Любителите на електронната музика ще се зарадват да чуят, че специален гост на събитието ще бъде британският диджей Джеймс Холден.

Предварителна продажба на билети ще бъде възможна в периода от 11:00 часа на 10 януари, до 11:00 часа на 12 януари за членовете на фен клуба на групата. Ограничено количество билети и за членове на Fest Club на цени от 66 лв. влизат в продажба в сряда, 10 януари, в 11:00 часа. Масовата продажба стартира от петък, 12 януари, в 11:00 часа на цени от 88 лв. в мрежата на Ticket Station, съобщават организаторите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.