27 Януари, 2014 18:34 1 011 0

Стоянка Мутафова на сцената навръх 92-рия си рожден ден

  • стоянка мутафова-
  • сатиричния театър-
  • 92 години-
  • рожден ден

През февруари билетите за нейните представления в Сатирата ще са с промоционни цени

Стоянка Мутафова на сцената навръх 92-рия си рожден ден - 1
Снимка: Симон Варсано

Навръх рождения си ден Стоянка Мутафова ще бъде на сцената на Сатиричния театър. На 2 февруари примата на Сатирата навършва 92 години. Вечерта тя ще зарадва публиката с участието си в спектакъла „Столетие мое”, където играе главната роля под режисурата на Владо Петков.

Сюжетът на спектакъла се заплита около стотния рожден ден на французойката Малу, който се превръща в повод да се събере на тържествена вечеря цялата й фамилия. Около шармантната някогашна парижка знаменитост кръжат нейните дъщеря, внучка и правнучка, забавляват я със своите дребни женски задявки, суети и своенравия. Неочаквано изваждането на един стар грамофон отприщва разплитането на дълбоко крити тайни…

Като реверанс към публиката на Стоянка Мутафова билетите за представленията с нейно участие през февруари ще са с промоционна цена 8 лв.

Това се спектаклите „Столетие мое” от Мишел Лоранс (2 февруари) и „Златният телец” от Юрий Дачев по произведения на Илф и Петров, реж. Бина Харалампиева (19 февруари).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА