Last news in Fakti

18 Юни, 2024 10:21 1 749 2

Още големи звезди и страхотни изненади за финала на ТОП 10 Български танцов фолклор

  • топ 10-
  • танцов-
  • фестивал-
  • ндк-
  • български танцов фолклор

На 22-ри юни НДК ще посрещне гала вечерта на най-мащабния конкурс за фолклорни самодейни танцьори

Броени дни преди Зала 1 на НДК да потъне в магията на българския народен танц, от ТОП 10 Български танцов фолклор повдигнаха завесата над още интересни факти около събитието. Организаторите издадоха, че наред с предварително обявените участници и гост артисти, към финала на конкурса ще се присъединят и притежателката на най-мощния глас в света Смиляна Захариева, която ще демонстрира възможностите на нейното мецосопрано, вписани в Книгата за рекорди на Гинес.

 

Като още една награда за сетивата, зрителите ще може да усетят и красотата на картини от пясък, сътворени на мига от визуалния артист Марта Димитрова.

 

Актуалното издание на ТОП 10 Български танцов фолклор обяви и името на водещия на големия финал. През емоциите, музиката, стъпките и цялата еуфория на събитието публиката ще бъде водена от любимеца от ефира на БГ радио, Симеон Колев, но организаторите споделят, че всъщност най-големите изненади ще бъдат разкрити в самата гала вечер.

 

Заповядайте на 22.06.2024 г. в Зала 1 на НДК – 19.00 ч., за да отбележим подобаващо Деня на Българския фолклор със спектакъла „ТОП 10 Български танцов фолклор ФИНАЛЪТ“, канят организаторите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Защо само 10, а не 50 и защо само ден, а не "Седмица на Българския фолклор" в НДК???
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    визуалната артистка Марта Димитрова