Last news in Fakti

3 Април, 2014 08:42 1 042 0

Конкурс на тема „Съвременният номад“

  • съвременният номад-
  • конкурс-
  • алос

Инициативата е насочена към ученици от училищата по изкуствата и културата

Национален конкурс за създаване на художествени проекти в областта на визуалните изкуства и дизайна на тема: „Съвременният номад“ беше обявен от Центъра за неформално образование и културна дейност Алос в партньорство с One Design Week

Инициативата е насочена към ученици от училищата по изкуствата и културата към Министерство на културата на Република България. Проектите, които се допускат до явяване на конкурса, могат да бъдат във всички сфери на визуалните изкуства и дизайна: рекламен, промишлен и интериорен дизайн, живопис, графика, скулптура, декоративно-приложни изкуства, дигитална фотография и др.

Ще бъдат обявени първа, втора и трета награда, съответно по 500 лв., 250 лв. и 100 лв. Лауреатите на конкурса ще бъдат определени от независимо жури, съставено от представители на бизнеса и академичната общност. Допълнителна награда в конкурса е посещение на фестивала One Design Week 2014 в Пловдив, като организаторите поемат пътните разходи, нощувки за 3 дни и безплатен достъп до платените събития в рамките на форума.

Изложба на селектирани проекти ще бъде представена в рамките на One Design Week 2014 – Пловдив (20-29 юни 2014).

Крайният срок за подаване на проектите е 9 май 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА