Last news in Fakti

4 Юни, 2014 09:00 3 742 4

Б.Т.Р. събират 20 години на сцената в един концерт

  • б.т.р.-
  • концерт-
  • 20 години

Една от най-успешните български рок групи за последните две десетилетия Б.Т.Р. ще представи на живо дългоочаквания си нов албум „Защо”. Това ще се случи на 5 юни (четвъртък) от 20:00 часа в зала „Универсиада”. Специални гости в шоуто ще бъдат поп дивата Мариана Попова, пианистът-виртуоз Ясен Велчев, майсторът на ударните Стоян Янкулов – Стунджи, гайдарят Кирил Николов и изцяло дамският квартет „Стрингс”.

Феновете вече са нетърпеливи да чуят албума „Защо”, след като летвата на очакванията им беше вдигната високо от третия сингъл - пауър баладата със симфоничен аранжимент „Несбъдване”. Гост изпълнител в песента е Мариана Попова, а текстът разказва история за несбъднатите мечти, несбъднатата любов, за невидимите стени, които издигаме помежду си. Рок саундът на Б.Т.Р. е допълнен от щрайх квартет, флейта и обой, а звукозаписът включва 280 трака, за да се постигне звученето на голям симфоничен оркестър.

За първи път на живо Б.Т.Р. изпълниха „Несбъдване” по време на Церемонията за Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2014. От там те си тръгнаха със статуетката за „Група на годината”.  Освен представяне на парчетата от новия си албум, Б.Т.Р. смятат да направят ретроспекция на най-любимите песни на публиката си. Затова мотото на събитието е „20 години в един концерт”. Билетите за събитието се продават в касите на Тикетпро и онлайн на ticketpro.bg, а местата в залата са ограничени, така че всички, които искат да присъстват на този исторически концерт, по-добре да побързат със закупуването им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 6 Отговор
  • 2 искрен павлов

    1 3 Отговор
    nai dobrata grupa
  • 3 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 4 Отговор
    Rock and Roll rules forever !
  • 4 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    1 8 Отговор
    В този форум явно освен яростни фенове на руските каруци, за които руснаците претендират, че са автомобили има и доста слушащи чалга. Като гледам минусите...