9 Юли, 2014 16:24 629 0

Тромпетистът Мишо Йосифов на турне с Pink Martini

  • тромпетистът-
  • мишо йосифов-
  • турне-
  • pink martini

Световноизвестната американска банда покани тромпетиста за своето лятно европейско турне

На  лятно европейско турне с жизнерадостните музиканти от Pink Martini заминава днес тромпетистът Мишо Йосифов.

Мишо получи покана да се присъедини към разнородния международен състав на американската формация преди няколко месеца, и е първият български музикант, който ще бъде част от нея.

През последните седмици част от натоварената програма на музиканта беше и подготовката за концертите с Pink Martini, която включваше разучаването на повече от 40 техни парчета.

Турнето на Pink Martini ще мине през 6 европейски държави (в които бандата ще изнесе 16 концерта), сред които Португалия, Испания и Франция.

Първият концерт е на 10 юли в Португалия на Cool Jazz Fest, а последният – на 3 август в Испания. 

Световноизвестната група с репертоар от хитове на различни езици и концерти, изпълнени с танци и веселие, беше за пръв път в България през октомври миналата година, когато изнесе концерт в зала 1 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА