Last news in Fakti

4 Август, 2014 11:44 2 710 1

Деян Донков се появи с Радина в Нощта на ергените

  • деян донков-
  • радина кърджилова-
  • заведение-
  • клуб-
  • лозенец-
  • парти-
  • православен храм

Актьорите се включиха в инициатива на морето за набиране на средства за изграждане на православен храм в столицата


Горещата актьорска двойка Деян Донков и Радина Кърджилова прекараха уикенда в курорта Лозенец и цяла вечер се забавляваха на хаус парти в известен клуб на брега, като не пропуснаха да демонстрират любовта си напук на всички слухове, които ги разделят.

Популярното заведение, което наложи нов стил и класа в нощния живот край морето, събра на специално парти най-желаните ергени в България. То посрещна някои от тях, които, освен че се забавляваха, се включиха и в инициативата за набиране на средства за построяването на православен храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в София. Деян и Радина дойдоха специално за събитието.

Истинска музикална фиеста очаква гостите на хасиендата на брега през август. В заведението ще продължават да пускат най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Kеy, DJ Vaskes, DJ Kaiski, DJ Mascota и Ясен Петров. На 5 август ще акостира поп звездата Мария Илиева. На 7 август за първи път в Лозенец ще се изявят Фамилия Тоника, а на 14 август уникален концерт ще изнесат Любо Киров, маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров. На 19 август почитателите на черния саунд ще бъдат сюрпризирани с участието на Били Хлапето и Lexus. Орлин Павлов ще зарадва почитателите на най-популярния музикален клуб на 21 август, а на 26 август е горещото черно парти на Лео, Део и Играта.

До края на летния сезон посетителите ги очакват уникални партита, концерти и събития, които ще отбележат по неповторим начин Лято 2014.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Такова младо хубаво момиче, а ходи с такъв дъртак...въобще не си подхождат.