Last news in Fakti

7 Ноември, 2014 14:16 2 071 0

Ренета Ганева напусна X Factor

  • ренета ганева-
  • напусна-
  • x factor

Пя убийствено! Защо го направи чак сега? - с тези думи Любо се обърна към красивата пловдивчанка

"Пя убийствено! Защо го направи чак сега?", с тези думи Любо се обърна към своя финалист Ренета Ганева, която напусна сцената на X Factor снощи, съобщиха от Нова телевизия.

В нощта на елиминациите тя влезе в музикална битка с Михаела Маринова от отбора на Саня. Ренета заложи на джаз звучене, интерпретирайки песен на Алиша Кийс, а Михаела накара публиката да повярва в нея с Believe на Шер.

С изключение на Любо, който очаквано застана зад своя финалист, но едновременно с това не скри възхищението си пред таланта на Михаела, останалите трима от журито – Заки, Саня и Мария бяха единодушни, че Михаела е по-добрият артист, който заслужава да продължи напред.

Така Ренета напусна шоуто, а Любо остана само с двама финалисти – Атанас Ловчинов и Георги Бенчев.

Тази сутрин, в ефира на БГ Радио, Ренета сподели, че въпреки отпадането си от шоуто, тя се чувства победител.

„Не знам защо се случи така, но снощи излязох като победител. Нямаше сълзи и разочарования. Отидох в X Factor, за да надскоча себе си и успях да го направя”, заяви чаровната пловдивчанка.

Тя добави, че Любо е успял да извади от нея качества, в които самата тя се е съмнявала. Именно X Factor бе причината, която върна Ренета отново на музикалната сцена.

Преди няколко години тя претърпява сериозна операция на гласните струни, което налага да прекъсне музикалната си кариера за известен период. На сцената на шоуто обаче категорично успя да докаже, че е готова да продължи напред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА