7 Ноември, 2014 15:38 10 419 1

Евтини, но и полезни неща

  • bazar.bg-
  • път-
  • игри

В сайтовете за безплатни обяви могат да се намерят не само странни джунджурийки, но и доста полезни неща. Едно от тях е очила за шофиране. Цената им е само 10 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. Подобряват визуалния комфорт по време на шофиране и допринасят за отчетливото разпознаване на обектите, за перфектна яснота през нощта. Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление. Друг артикул, който ще ви направи видими на пътя за шофьорите, е това яке с UV защита. Цената му е 19 лв., а предимството му е, че е компактно и от приятна материя.

Ако искате да останете на автомобилна вълна, но с цел развлечение за вас и вашите деца, то може да си купите тази количка, която се движи само с вода. Играчката може да спомогне за развитие на детското въображение и креативност Необходимо е количката да бъде сглобена и с няколко капки солена вода и тя ще започне да се движи сама. След като активирате количката чрез сместа от солена вода и магнезиевият лист, можете да си играете с нея между 5 и 7 часа.

В петъчната вечер едва ли ви ще ви е до строителство. То обаче може да бъде приятно изживяване, ако става дума за построяването на дървена кула за напиване. Играта струва 29 лв. Целта е да подредите 60 дървени блокчета, както е указано на снимките. Основен елемент от играта са четирите шот чаши. А ако сте фенове на баскетбола, то може да си купите баскетбол с шотове. Комплектът се състои от поставка за шотовете, игрално поле с кош и топче с поставка, която при лек натиск го изстрелва към коша. Цената на играта отново е 29 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    1 0 Отговор
    Базара МИ е мнооого по-добър от базара ЧИ