Last news in Fakti

17 Ноември, 2014 10:28 1 324 3

Кой ще спечели VIP Brother?

  • спечели-
  • vip brother-
  • златка димитрова-
  • атанас месечков

Утре стартира Big Brother All Stars

Часове преди големия финал на VIP Brother въпросът кой ще спечели този сезон на шоуто продължава да буди любопитство. Чуват се и различни мнения относно това кой е по-достоен да бъде победител.

„Аз лично не виждам друг победител освен Данчето Христова. Нито един от другите участници не покрива моите критерии за победител. Тя има наистина достойно държание – не нагруби и не обиди никого, не влизаше в пререкания и се държеше много демократично със всички”, заяви в студиото на Нова телевизия Златка Димитрова – бивш участник в шоуто.

На въпрос дали е възможно Жени и Тачо да спечелят на финала, Атанас Месечков бе категоричен:

„Примерът трябва да е по-образцов, отколкото видяхме при Жени и Тачо”.

„Смисълът от наградата е признанието на публиката, че хората са те харесали, а това не е малко”, категорична бе Златка Димитрова.

Утре стартира Big Brother All Stars. В него ще участват Тодор Славков, Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Катето Евро и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    0 0 Отговор
    НЕ ЗНАМ, И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА...
  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    баш ми е през някой места кой ще е................
  • 3 чирак

    0 0 Отговор
    Това не са ВИПОВЕ за кво да ги гледам