Last news in Fakti

18 Ноември, 2014 09:22 2 463 1

Влади Въргала спечели VIP Brother

  • влади въргала-
  • спечели-
  • vip brother

Той определя себе си като професионален откривател на топлата вода

Владислав Карамфилов, известен в цяла България като Влади Въргала спечели VIP Brother. Това стана ясно от предаването снощи, което се излъчваше на живо по Нова телевизия.

До последния ден в шоуто останаха общо 7 от съквартирантите: Елена Кучкова, Албена Вулева, Евгения Калканджиева и съпругът й Тачо, Wosh MC, Влади Въргала и Йорданка Христова, но до финалната права стигнаха само Йорданка Христова и Влади Въргала.

В крайна сметка зрителите решиха да връчат титлата „Любима звезда на България” на именно на Влади.

Преди да влезе в образцовия дом Влади написа за себе си:

„Мога да нарека себе си професионален откривател на топла вода. Бях първият човек, който се осмели да направи актьорски скечове в „Ку-ку”. Станах популярен и ме заобичаха. Един свинар ми каза „аз те обичам повече от жената, от децата, повече от свинете, бе!”. Първата скрита камера, която направихме беше на Йорданка Христова. Това е любимата ми скрита камера, просто когато си правиш гаргара с дама винаги е интересно на всички. Някои биха ме нарекли фантазьор, мечтател, идеалист. Може би защото не правя това, което може, а правя това, което мога, но си плащам цената” и добави:

„Влизам в къщата на VIP Brother, за да преборя егото си, да прескоча себе си. Аз съм човек, който може за кратко време да събере страшно много хора около себе си и е достатъчно да кажа няколко думи „Мога да ви върна парите”. В най-дългия вариант това са два месеца”.

Малко преди големия финал, Елена Кучкова и Албена Вулева спечелиха най-малко от зрителския вот и напуснаха Къщата.

Елена Кучкова зае почетното шесто място като финалист на шоуто. В студиото на Ники Кънчев тя заяви, че е изненадана, че е останала толкова дълго в Къщата.

„Не го очаквах", призна красавицата.

Веднага след нея прага на Къщата прекрачи и Албена Вулева.

„Прекарах си страхотно”, заяви Вулева пред Кънчев. Ако ѝ предложат отново, веднага би влязла в пак, призна самата тя.

На почетното четвърто място останаха Жени и Тачо, а бронза грабна Wosh MC.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 0 Отговор
    БОЛИ МЕ ГУРО!!!!!!!!!