Last news in Fakti

2 Януари, 2015 14:41 1 240 2

Първото бебе в Сливен е родено вкъщи

  • бебе-
  • сливен-
  • първо

Първото бебе, записано в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен за 2015 г., е момиче. То е родено 3,40 ч. в домашни условия, без медицинска помощ.

Бебето тежи 3 400 гр. При раждането не е имало усложнения. Майката е на 20 години, от гр. Шивачево. Това е третото й дете. Родилката и бебето са настанени в Отделението по акушер-гинекология в добро състояние.

На 31 декември срещу 1 януари през спешното отделение на болницата са преминали 18 пациента, хоспитализирани са петима от тях. Не е имало случаи на пострадали при боравене с пиротехнически средства и алкохолно натравяне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комит Хелзински

    0 0 Отговор
    Нека да позная: родилка от сливенско градче Шивачево, на 20 години и това ѝ е третото раждане -- с какъв ли цвят на тена ще да е, комай този на кюмюр?
  • 2 ЕлвисРамбоШукри

    0 0 Отговор
    Шикитак-так,шананей-ней,майка Индия-хайде да им е чиститу!
    Гулема радос бате,още идно сигане,догудинъ още идну!
    Ах,ах,циганска радост - няма ли да им наложат закон-до 2 деца!
    А името,името?