Last news in Fakti

5 Януари, 2015 12:47 20 198 13

Диана Радева претърпя злополука поради тежката зимна обстановка

  • диана радева-
  • претърпя-
  • злополука-
  • зимна обстановка

Костадин Филипов ще я замести

Водещата на „Добро утро, България“ по TV7 претърпя инцидент заради  заледяванията в София. При опит да разчисти снега пред дома си в неделя, Диана Радева се подхлъзна и нарани главата си. 

За щастие раната не е значителна и след няколко шева Диана вече е добре. За съжаление обаче водещата ще отсъства от ефира на TV7 за седмица. По-късно следобяд стана ясно, че Радева е с 10 шева на главата. Контролният преглед днес показа, че травмата е по-сериозна от очакваното и тя ще отсъства от екран две седмици.

През това време „Добро утро“ на България ще казва нейната екранна половинка Костадин Филипов. Колегите и приятелите на Диана й пожелаха пълноценна почивка и бързо възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    1 1 Отговор
    Много тротоари не са почиствани, или по-точно казано се почистват твърде късно, когато всичко е станало лед, и отгоре и наваляло още сняг, и няма как да видиш какво има отдоло. Така и аз вчера слизайки от колата, щях да вдигна краката високо, но сякъш имах късмет и господ ме спаси. Просто от немърливостта на другите страдаме ние. Аз пред наща къща, тротоара го почиствам най-редовно и не оставям да има лед. Дори и да има, посипвам с пясък и проблем няма. Но в нашата мила родина никой не мисли за другия, всеки гледа за себе си. Но еди ден това ще ни е за главата. Дано се оправи жената и всичко да е както трябва.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 буй

    0 3 Отговор
    това да лежи на съвестта на тъпата кметица

    Коментиран от #10

  • 4 даскал

    0 2 Отговор
    Прав си Красо за всичко, но може ли за няколко изречения да правиш повече от 4 груби правописни грешки - отдоло/У, сякъш/Аш, г/Господ, наща/ШАта, ...... ! Да се чуди човек къде и какво си учил?!

    Коментиран от #6, #7

  • 5 луд

    2 1 Отговор
    По 500тин човека сте в блок толкова не можете ли да си поизчистите малко,ама да не се набута някой случайно,не мога да разбера какво ви е виновна кметицата ако искате да навре снегорина пред блока през колите и с лопатка отзаде да събира ако нещо случайно остане,добре че нямаме зима че ще се изпотрепете половината преди да сте стигнали до пътя.
  • 6 Красо Зелето

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "даскал":

    Прав си, ама да си пишеш името "даскал" без главна буква, не те прави по-грамотен :)
  • 7 mediator37

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "даскал":

    Още на първи ред е сгрешил пунктуацията със запетаята пред "или".
    Пак на първи ред, след "казано", е пропуснал да сложи запетая.
    На трети ред "и наваляло", а трябва да е "Е наваляло".
    На трети ред не трябва да е "наваляло" , а "навалял" , т.е. не е съгласувал по род, защото сняг е м.р. и е правилно - "навалял сняг", не "наваляло сняг.

    Важното е какво е казал човекът, а не как го е изписал. Да не се заяждаме.
  • 8 Маурчи IV

    0 1 Отговор
    Фанала се пунта мара на работа. :)
  • 9 Landlord

    1 0 Отговор
    Желая бързо оздравяване на Диана!
    Онзи ден гледах една невзрачна женица от Столичния инспекторат да коментира как да правилно да почистим "прилежащите към сградите тротоари". Демек когато е заледен тротоара отговорността по неговото почистване ми се вменява, обаче когато си паркирам колата пред входа на кооперацията ми на същия този прилежащ тротоар, паяка идва и ми отнася колата, защото тротоара е на общината и тя е забранила паркирането върху тротоарите по принцип?!

    Става ли да учредя на Фандъкова право на преминаване през вътрешния двор на кооперацията ми (без да я питам) и срещу това тя да ми плаща данък, такса смет, синя зона от 2 лв на час всеки път като вземе да седне на пейката в двора, а зимата да идва и да ми чисти снега и ако аджеба пропусне да го изчисти да зема да я глобя?
  • 10 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "буй":

    niama po dobar kmet .
  • 11 гост

    0 0 Отговор
    Отделна статия,че някой от телевизията паднал и си е ударил главата ?
  • 12 анн

    0 0 Отговор
    до коментар 7:
    тия запетаи и точки и там други знаци можеш да ги говориш само на учителя ти професори не искаме .
  • 13 Shmeker

    0 0 Отговор
    Не мисля че кметът трябва да ви чисти и тротоарите. Всеки е длъжен да почисти пред дома си. Вие още малко ще искате и къщата да ви изчисти и дърва да ви нацепи