Last news in Fakti

21 Юни, 2023 12:12 10 806 0

Тежка злополука в къщата на Мария Жекова от MasterChef (СНИМКА)

  • мария жекова-
  • masterchef-
  • злополука-
  • къща

"Пътят към мечтите е трънлив, но всеки се учи да бъде по-добър от вчера", коментира Мария в Инстаграм профила си

Хранилище за мечти "Силивряк" - така победителката от "MasterChef" Мария Жекова нарече своята сбъдната мечта. Идеята ѝ бе да създаде място за здравословен живот и сезонна храна и това се случи. Красивата стара къща в село Върбово получи нов облик, а победителката от кулинарното риалити на bTV - това, за което е мечтала.

Лоша случка със свлечен таван в къщата обаче бе лошата новина, с която тя се сблъска в последните дни.

"Пътят към мечтите е трънлив, но всеки се учи да бъде по-добър от вчера", коментира Мария в Инстаграм профила си.

Причината за случилото се оказала тръба, от която се е изливала вода в продълължение на 24 часа.

"Не е било опасно за нас или някой друг, но просто не сме били там, за да забележим навреме", уточнява кулинарката, цитирана от ladyzone.bg.

Тя опроверга предположенията на свои последователи, че причината може да е в тиклите на покрива или "лоша мисъл, която хвърчи към мен".

Вярва обаче, че водата, която е изтекла, е "отмила всичкото лошо, дори да го има, и е отворила светъл, и чист път напред".

"От вчера сме запретнали ръкави, и ще се преборим с това. Мислех да не го разказвам, но защо да се правим, че животът е само розов? Понякога е свлечен таван."

Според нея трябва да се залага повече на вярата, че докато човек диша, за него няма нищо непоправимо.

"Пратете по една добра мисъл, която да изгони лошите, а аз вярвам, че съвсем скоро всичко ще е зад гърба ми, че и по-добре ще бъде."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА