Last news in Fakti

14 Януари, 2015 09:33 3 880 0

Кайл Маклоклан се завръща в Туин Пийкс

  • туин пийкс-
  • сериал-
  • нов сезон-
  • продължение-
  • кайл маклоклан-
  • дейл купър

Култовият сериал на Дейвид Линч най-сетне с продължение

Кайл Маклоклан ще се превъплълати отново в ролята си на специален агент Дейл Купър в новите серии на култовия телевизионен сериал от 90-те Туин Пийкс, съобщава Би Би Си.

Телевизионната мрежа Showtime разкри новината по време на среща в Американската асоциация на телевизионните критици, където актьорът направи камео поява (внезапното появяване на известен актьор, политик или проминентна личност във филм или сериал - бел.ред.)

Докато президентът на калалът, който ще продуцира продължението, разговарял с журналисти, изненадващо в залата се появил актьорът с чаша кафе в ръката си. "Мисля, че имате нужда от наистина добра чаша кафе", каза той пресъздавайки една от оригиналните запазени реплики н агент Купър.

Така 25 години по-късно той отново се превъплъщава в ролята на агента от ФБР, който разследва убийството на Лора Палмър.

"Много съм развълнуван да се върна в странния и  прекрасен свят на Туин Пийкс", каза Маклоклан и добави: "Нека гората да бъде с вас."

По-късно създателят на Туин Пийкс - Дейвид Линч съобщи новината и в Twitter с таг #damnfinecoffee.

Снимките на продължението ще започнат тази година и ще бъдат излъчени през 2016 г. Те идват 25 години след първите епизоди на сериала, който бе излъчван през 1990 и 1991 г., а пълнометражният филм, който разказва предисторията на сериала "Fire Walk With Me", е издаден през 1992

Дейвид Линч се е съгласил да режисира деветте епизода на продължението на "Туин пийкс".

Мистериозната и леко плашеща драма разказва за мрачните неща, ставащи в малък американски град след убийството на местната тийнейджърка кралица на красотата Лора Палмър.

Шоуто спечели три Златни  глобуса през 1991 г., включително и за най-добър телевизионен сериал и най-добър актьор в телевизионна драма за Маклоклан.

След големия успех на "Туин Пийкс" Кайл Маклоклан се снима основно в игрални филми, но през последните години играе и в известни телевизионни сериали като "Сексът и градът", "Отчаяни съпруги" и "Как се запознах с майка ви", припомня Би Би Си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА