Last news in Fakti

5 Февруари, 2015 21:38 2 755 3

САЩ не дадоха визи на Odd Crew

  • odd crew-
  • визи-
  • албум

Момчетата ще запишат албума си в Швеция

Odd Crew ще запишат новия си албум в Швеция с продуцента Даниел Бергстранд, вместо във Флорида, след като съвсем неочаквано американското посолство в София не им даде необходимия тип визи, съобщи радио Тангра Мега  рок.

Барабанистът Боян (Bonzy) Георгиев потвърди новината за Факти.бг.

Групата ще пристигне в град Упсала (70 км северно от Стокхолм) на 22 февруари, за да започне работа в студио Dugout Productions с Бергстранд, продуцирал някои от най-важните албуми на Dimmu Borgir, In Flames, Meshuggah, Soilwork, Behemoth и много други.

Записаният материал ще бъде смесен и мастериран след това в Америка от Джейсън Сюкоф, който първоначално трябваше да приеме Odd Crew на живо в своето студио Audiohammer.

Кампанията по набиране на средства в IndieGoGo, за която Факти.бг ви съобщи,  ще завърши на 18 февруари.

Фенове на групата коментираха обрата много положително. Повечето са на мнение, че звукът в Швеция е на световно ниво и пожелават успех на бандата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Klozet Fekalov

    0 0 Отговор
    ..ХАХАХАХАХА.....стига ве....,че русначетата са черейчета,са си,....ама и амариканския анал,за това ли го лижем толкова усърдно....,че хората искат да си запишат албума там,не им дават....
    америнкански ибрикчий.....
  • 2 gost

    0 0 Отговор
    Ако отидат в САЩ, няма да се върнат, толкова ще ги харесат.
    Чиста защита от конкуренция, няма какво да е друго. Това си е като Slipknot, а такова поизчезнаха, въпреки че на хората им се слуша. Та нашите ще избият рибата и затова не ги пускат.
  • 3 Aаа

    0 0 Отговор
    По голяма глупост не можа ли да напишеш ? Такива като odd crew с лопата да ги ринеш в САЩ. А за пробив на американския пазар много трудно при наличието на хиляди банди с тяхното ниво.