Last news in Fakti

15 Февруари, 2015 12:16 6 281 0

Седмичен хороскоп: Смяна на ритъма!

  • седмичен хороскоп-
  • астролога-
  • татяна янковска-
  • смяна-
  • ритъма-
  • синхрон

Прогнозите на астролога Татяна Янковска за периода 16-22 февруари

Смяната на ритъма е с цел да се съобразим с усещането за синхрон, говори седмичният хороскоп за периода 16-22 февруари на астролога Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Една нова приказка разказва следното: Красивата принцеса срещнала една жаба и я целунала. Жабата се превърнала в принц, който веднага се влюбил в принцесата. Те започнали да се ухажват. След известно време, принцът паднал на колене пред принцесата и й поискал ръката. Тя ... му отказала... И оттогава двамата заживели доволно и щастливо ...

Може би през периода 16-22 февруари 2015 г. ще се наложи доброволно да се откажем от реализацията на някои планове.

Другият вариант е - също да се откажем от осъществяването на намеренията, но вече под натиска на принудителни обстоятелства.

Във вторник и сряда, 17 и 18 февруари, а и в дните около тези дати, може да имаме усещането, че звездите преследват една цел – да тестват нашето търпение. Вероятно ще се сблъскаме с цяла поредица препятствия и пречки. Като преминем през една серия от проблеми, със сигурност ще се появи друга.

Блокиране, забавяния, задръжки, невъзможност за явен напредък са част от пейзажа на вторник и сряда.

Задават се и други сложни астроконфигурации, осуетяващи спазването на поети ангажименти, както и водещи до нарушаване на графици и срокове!

Може да бъдем подложени на почти едновременното действие на твърде разнородни импулси. Ще имаме порив да експериментираме с оригинални идеи, с което да изненадаме себе си с нашия неочакван блясък. Дори другите ще останат удивени!

Точно във вторник и сряда едва ли ще можем да получим заслужените адмирации. Хубаво е (ако има възможност, разбира се) да се поизчака до неделя, 22 февруари, когато звездите осигуряват подходящия астроволтаж, за да се включат ярките светлини на прожекторите и да ... грейнем на сцената. При условие, че сме се предпазили от настинки или от влизането в горещ конфликт с ледени и високопоставени фигури, които са сред “продуцентите” на житейския ни спектакъл.

Иначе казано – в неделя, 22 февруари, може да се зарадваме на постижения! При условие, че сме вложили много усърдие в предварителната подготовка. Като в допълнение, трябва да сме се заредили с добро и качествено чувство за хумор, който ще бъде вълшебният елексир срещу възможните неочаквани и комични ситуации, плод на разсеяност и невнимание.

В неделя има опасност от аварии, гафове, объркване в предварителната програма. Някои от обстоятелствата в неделния ден, 22 февруари, директно може да попаднат в графата “Изгубени в превода”...

Други непривични положения, които могат да възникнат във вторник и сряда, а и в дните около тях, са свързани с кариерата, любовта и децата.

Внимание! Във всяка важна житейска сфера – кариера, любов, здравето, децата – звездите пораждат импулс да се действа независимо от влиянието на другите хора. Ние може да действаме така, сякаш сме имунизирани към писаните и неписаните правила за обществено приемливо поведение. Пренебрегваме (и самите ние, а често и децата около нас) всякакъв натиск да се държим общоприето, особено ако усещаме, че това ще ни ограничи.

Импулсите ни за свобода може да се усилят до такава степен, че да се стигне до драматични и дори екстремистки действия, особено във вторник и сряда и дните около тях. Чрез подобни впечатляващи изпълнения на фигури без достатъчен самоконтрол и зрялост, ще се демонстрира недоволство от статукво, което уж създава пречки за изява на собствените оригинални убеждения.

С други думи, около вторник и сряда, деца или младежи може да нарушат някои обществени правила и дори да се стигне до проблеми с властите (училищни, академични, правоохранителни, ... ) Това неминуемо ще рефлектира върху родителите. Очевидно трябва да изследваме собственото си желание за това нещата да стават така, както ги искаме, без да позволяваме на другите или на обществото да се намесват и да променят плановете ни...

Понякога може би е редно да отстъпим и да се даде необходимото пространство на по-младата генерация. За да открие тя себе си от своя гледна точка. В крайна сметка, нашите деца и младежи се борят срещу авторитета ни като подсъзнателен начин да изпробват състоянието на независимост, което трябва да приложат като възрастни. Финият нюанс в тази ситуация е, че децата искат да следват подходящите модели, образци, идеали, на които да подражават и с които да се идентифицират. Следователно, ако те се бунтуват през тази, а най-вероятно и през следващата седмица, моделът на това своенравно и самоуверено поведение очевидно е у нас – в семейството, във филмите, в проявите на самото ни общество.

И преди да се възмущаваме от невъздържаните, груби или агресивни прояви на деца, ученици, младежи, нека да погледнем грубостта и насилието, които се леят от вестници, телевизии, от ефира, или в семейството.

Не само при децата и младежите могат да възникнат проблеми през тази и следващата седмица.

Сега звездите ни пробуждат за вътрешния ни потенциал. Очите ни се отварят за истинските мотиви на властни хора, опитващи се да ни “поставят на мястото” (каквото и да означава това за тях). Колкото повече се опитваме да представим себе си по непознат, оригинален, завладяващ и проникновен начин, толкова по-силно другите може да ни възприемат като заплаха, страхувайки се, че ще ги надминем. Което през непредвидимия месец март наистина може да се случи!

Но ... специално за периода 16-22 февруари, а и до края на малкия Сечко, развръзката на битката между нашето желание за по-голяма свобода и независимост в действията и факторите, упражняващи власт и контрол над системата, може да не завърши с хепиенд за нас!

Нашето своенравие през периода 16-22 февруари, а и до края на месеца, е най-лошият ни враг.

Може би е по-добре да изслушаме чуждите аргументи (не е необходимо да се съгласяваме с тях). Проява на култура е поне да се опитаме обективно да разберем чуждата гледна точка.

Нашето окопаване в собствените ни позиции може да разпали неочаквано силна съпротива от страна на другите. Колкото повече пищим колко неправилни са действията на ръководните фактори, толкова повече сякаш подканяме фигурите с власт наистина да я упражнят.

Звездите изискват гъвкавост поради голямата и непредвидима динамика – в световен, национален, регионален, институционален, фирмен или личен мащаб.

Звездите настояват за по-голяма далновидност и еластичност в действията, особено във вторник и сряда и дните около тях.

Внимание! Астроконфигурациите са препятстващи и блокиращи. Силно блокиращи! Ако на ключови фигури директно им се каже истината, която би могла да промени или да подобри дадена социална, професионална или лична ситуация, може да последват обвинения в елиминиращо мислене. Ако все пак някой се осмели да приведе доказателства, аргументи или факти, съответните ключови фигури още по-упорито ще отстояват предимствата на своите решения!

От друга страна, ако пък се заеме по-изчаквателна позиция, може да последват обвинения в равнодушие към сериозен проблем!

Накратко – през периода 16-22 февруари 2015 г. може да се очаква блокиране по важни въпроси, придружено от неправилно тълкуване на чуждите аргументи.

Не е изключено преднамерено изопачаване на всичко, което е казано. Със смайващо майсторство защитата на една благородна кауза или просто благоразумно намерение може да бъде сведена и преобразена до нейната противоположност!

 

С други думи – всяко бурно недоволство може да ескалира до по-драматични сблъсъци или разтърсващи конфронтации и да се стигне до уволнения или всякакви други форми на санкции!

В понеделник, 16 февруари, условията са достатъчно благоприятни за решаване на важни делови, финансови или лични въпроси. Може да се открие неочаквано решение на стар проблем. Обедните часове са подвластни на пречки или илюзии.

Въпреки че и деловите, и личните партньори ще изглеждат сдържани и хладни, следобедните часове могат да се увенчаят с напредък и успехи.

Във вторник, 17 февруари на постижения могат да разчитат само онези планове и проекти, които предварително са подготвени изключително прецизно. Импровизациите и в служебен, и в личен план могат да срещнат непредвидени бариери!

Моментът не е подходящ да се иска повишение на заплатата.

Късните вечерни часове засилват усещането за пречки.

Това е ден, носещ изненади, обрати.

Непринуденосттта и късметът са налице, макар и с наличието на доста препятствия. Като цяло, звездите не изключват неочакваната сполука. Сега оптимизмът се възражда с нова сила. Това, на което дори не сме се надявали, може да се случи.

И обратното – онова, което сме предвиждали със сигурност, изобщо може да не се осъществи.

Хубаво е да се действа гъвкаво, като Промяната в ритъма ни трябва да е в Синхрон с неочакваните ситуации. Някои от тях може да са добри, дори – щастливи!

За сряда, 18 февруари, звездите са категорични – крайно неблагоприятен ден за стартиране на нови проекти. Не е желателно обсъждането на планове за бъдещето.

Нежелателно е извършването на мащабни финансови операции – сключване на обещаващи сделки, подписването на перспективно изглеждащи договори, или ангажирането с дългосрочни кредити.

Конфликтните ситуации следва да се избягват на всяка цена.

Необходимо е повишено внимание към здравето и пътуванията.

Има опасност от инциденти или произшествия.

В социален план и във вторник, и в сряда както и в дните около тях, има условия за прояви на силно радразнение, омраза, гняв, агресия, бруталност. През тези дни е желателно да се контролират емоциите. Ако в резултат на обиди и несдържаност се стигне да прекъсване да някои отношения в служебен или личен план, после ще отнеме доста време, докато се възстановяват предишните добри контакти.

Внимание! Вечерните часове на 18 февруари, сряда, са опасни и рисковани! Не се прибирайте за вкъщи в малките часове или по неосветени улички!

Ако сте в заведение, не влизайте в конфликти.

В най-ранните часове на четвъртък, 19 февруари, в 01:47 ч. (българско време) настъпва Новолунието, а 3 минути по-късно – в 01:50 ч. Слънцето влиза в зодиакалния знак Риби. Звездите препоръчват в четвъртък до 09:50 ч. да мечтаем, да правим красиви планове, да ги визуализираме с колкото се може по-големи подробности, но да не ги споделяме с околните! Дори с най-близките!

Като цяло, четвъртък носи шансове за движение напред, но все още могат да се долавят забавяния и затруднения в реализацията на по-големи начинания!

Възможно е да бъдат решени някои по-неотложни въпроси, без да се очакват някакви специални подаръци от Съдбата.

През обедните часове следва да сме бдителни по отношение на заблуди, измами, здравословни или емоционални дискомфорти.

Важното е в четвъртък да проявим внимание към любимите хора. Бонбони, усмивки, комплименти, добра дума – всичко, което ще трогне другия и ще му позволи да се почувства обичан и ценен!

В петък, 20 февруари, хората може да са по-разсеяни, безкомпромисни и критични. През целия ден следва да се шофира с повишено внимание. Има сериозни опасности от инциденти, аварии, повреди и всякакви грешки, допуснати от невнимание, небрежнот или липса на достатъчна концентрация.

Денят е неподходящ за тръгване към окончателни решения

Правенето на планове също е контрапродуктивно. Вероятността намеренията да се осуетят поради непредвидени трудности е голяма.

В петък, 20 февруари, брифингите и пресконференциие също са нежелателни. Нещата може да не се реализират според оповестения начин.

Звездите не препоръчват стартирането на нови проекти, както и подписването на обещаващо изглеждащи договори. Сключването на големи сделки, както и подписването на важни документи, също не се насърчава от звездите!

Съботният ден, 21 февруари е особен. Може да се появят забавяния. Препоръката на звездите е - да не се отпускаме, а да приложим решителен натиск и усърдие, докато се придвижим напред и постигнем желаните резултати.

И все пак – свръхочакванията трудно ще се оправдаят!

Неделя, 22 февруари. Раздаването на “Оскар`-ите” обещава да бъде бляскаво.

Едва ли ще се размине без непредвидени ситуации. Възможни са и технически неизправности, и аварии, или конфузно-скандални ситуации и “изгубване в превода”. Все пак, това е шоу, а гафовете са част от шоуто...

Това е бляскава церемония, която е в пълен синхрон с астровъзможностите, предоставени от звездите на 22 февруари, а именно: Шанс за Съдбовна Промяна!

Точно в неделя, 22 февруари, Съдбата може да се усмихне и човек да срещне Любовта на живота си! Или да почувства полъха на предстояща щастлива промяна в кариерата.

Внимание! Не прибързвайте с изводите и зашеметяващите заключения.

И така – периодът от 16 до 22 февруари 2015 година може да донесе препятствия и забавяния при реализацията на мащабни проекти и начинания.

Седмицата определено ще изисква гъвкавост и адаптивност към непредвидените забавяния.

Форсирането на събитията няма да ги ускори, а може допълнително да ги забави!

Звездите очевидно ни запознават с изкуството на духовния компромис. Което означава готовност да се отстъпва и дори да се отказваме от по-несъществените точки, плюс убеденост, че Успехите се постигат с поредица от отделни стъпки, а не с един грандиозен скок.

Иначе казано – необходимостта да се влезе в синхрон с деликатни и непривични обстоятелства ще доведе до смяна на ритъма и тона.

През тази седмица се очертава сложен период, но както казват Мъдреците: “Истинското достойнство на човека се открива в непривични ситуации, в онези мигове на мрак, когато, въпреки че поражението изглежда неизбежно, се постига победа”!

Автор - Татяна Янковска, видеоканал goldenraycollection.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА