Last news in Fakti

9 Май, 2015 11:16 2 430 0

Лазерните технологии в медицината напредват с бързи темпове

  • лазер-
  • медицина-
  • изложение-
  • булмедика/булдентал

На Булмедика/Булдентал 2015 ще видите успешни методи за трайна епилация с по-високи резултати

Лазерните технологии в медицината напредват с бързи темпове - 1

Лазерните технологии в медицината напредват с бързи темпове. Затова на специализираното изложение Булмедика/Булдентал от 13 до 15 май в Интер Експо Център ще видите разнообразие от медицински лазери.

Медицинските лазери се използват основно в акупунктурата. Те се предлагат с вграден електронен детектор за акупунктурните точки. Това позволява удобно търсене и едновременно облъчване. На изложението ще видите и модел малък медицински лазер, който се използва както в акупунктурата, така и в лечението на кожни проблеми. Към него се предлагат допълнителни аксесоари като накрайниците за акне и херпес, за кожен масаж, както и за акупунктура на ушните миди.

На изложението посетителите ще видят още диоден лазер, който представлява ново стъпало в лазерната технология за трайна епилация. Той работи по нефокусирана импулсно диодно-лазерна технология.

Диодният лазер създава лазерен лъч с дължина на вълната 808 нанометра – чиста червена светлина. Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожават както повърхностните така и най-дълбоко разположените фоликули. Контактното охлаждане прави процедурата почти безболезнена, комфортна за пациента и изключително ефективна. Това е съществено предимство при диодната лазерната епилация в сравнение с останалите видове тъй като позволява да се работи с много по- висока енергия без риск за увреждане на околните тъкани. Така ще са необходими по-малко процедури за постигане на желания резултат.

На изложението ще бъде показан и уред за неинвазивна терапия за редуциране на целулита. Уредът стимулира производството на нов колаген, като допринася за дълготрайно намаляване на обиколките на тялото и придава лифтинг ефект на кожата. Освен това технологията неинвазивно разбива мастните депа и целулит и тонизира мускулите.

Повече за новите продукти, системи и технологии на Булмедика/Булдентал ще научите ТУК.

Тази година на изложението ще участват близо 180 компании от 12 държави, които ще представят около 120 новости в хуманната и дентална медицина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА