Last news in Fakti

5 Юни, 2015 15:20 1 845 4

Арнолд Шварценегер: Можех да свърша по-добра работа от Обама

  • арнолд шварценегер-
  • работа-
  • барак обама

Той смята, че е можел да се справи по-добре като президент на САЩ

Арнолд Шварценегер заяви, че е можел да свърши по-добра работа от Барак Обама като президент на САЩ, съобщи „Дейли Мейл“.

67-годишният холивудски актьор изпълняваше длъжността на губернатор  на Калифорния между 2003 и 2011 г. На няколко пъти се появяваха съобщения, че той би желал да се кандидатира и за президент, но това е невъзможно, тъй като е роден в Австрия.

Шварценегер е кадър на Републиканската партия и твърдо вярва, че е можел да свърши повече работа за американските граждани от представителя на Демократичната партия Барак Обама.

„Не бих се разменил с никого. Всички обаче знаят, че ако се бях родил в Америка, вероятно щях да се кандидатирам за президент. Способен съм да свърша по-добра работа от хората, които управляват в момента, вярвайте ми. Това обаче няма как да стане и аз не се оплаквам, защото всичко, което съм постигнал през своя живот е благодарение на Америка. Така, че няма да се жалвам за работа, която няма как да получа.“, заяви Шварценегер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Бате Арни президент!!!Имаше един филм Разрушител със Силвестър Сталоун и Сандра Бълок.И там бате Салй се подиграваше,че Шварценегер е бил президент.Ма май така ще стане Терминатор-президент
  • 2 Факира

    0 0 Отговор
    Давай А., требе да сложиш на място араби, африканци и путинисти !! Това ще бъде най-реалният ти филм. Сидера остави го, той е мека душица и няма да понесе в затвора !
  • 3 лако

    0 0 Отговор
    Ако се кандидатира хората биха гласували за него.
    Като нищо, ще спечели!
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Докато беше губернатор на Калифорния щата при много добри закони и в момента е меката на екологичните технологии и начин на живот.
    Действително е добър управник и с много добро разбиране как да облекчи бизнеса и да либерализира пазарите.
    Вероятно не би бил толкова добър приятел на войната каквито са президентите на САЩ. А за това кой къде е роден, и Обама е много спорен по произход.