Last news in Fakti

23 Юни, 2015 10:54 1 043 0

20 килограма конфети за концерта на Слаш

  • слаш-
  • 20 килограма-
  • конфети-
  • концерт

Билетите за събитието са почти разпродадени

Броени дни преди концерта на мегазвездата SLASH в София еуфорията за събитието расте с часове! Китарната легенда пристига у нас в компанията на Myles Kennedy & Conspirators за своя втори концерт в България на 29 юни в столичната зала Христо Ботев.

Шоуто е част от голямото световно турне на бандата, в подкрепа на втория им албум "World On Fire" (Roadrunner/Орфей Мюзик), за който музикантите работят с продуцента Майкъл "Елвис" Баскет (Alter Bridge, Falling In Reverse,Incubus). 

По изграждането на сцената за концерта ще работи екип от 30 човека, а звукът, осветлението и мултимедийните ефекти  ще бъдат достойни за истинско мощно рок събитие! Концертът се очаква да бъде едно от най-силните музикални преживявания на лято 2015 с уникален репертоар от последния албум на бандата, както и вечните хитове на  Guns'n'Roses,  Velvet Revolver,  Slash's Snakepit и много други.

За финал SLASH и компания са подготвили забележително шоу с 20 кг бели и черни конфети, с които ще бъде засипана публиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА