Last news in Fakti

30 Юни, 2015 01:31 19 988 16

На 15 години рускините губят своята девственост

  • рускини-
  • девственост-
  • секс

На 15 години близо 41% от руските девойки губят своята девственост. Това показва последното изследване на местни сексолози.

Те предупреждават, че това е тревожна тенденция на фона на факта, че при разпадането на бившия СССР този процент е бил едва 9%.

Според руските сексолози трябва да се обърне внимание на тревожната тенденция за увеличаване на случаите на полово предавани болести. През 2014 г. се забелязва ръст от 4,7% на новорегистрираните заразени със СПИН жители на Русия.

Експерти препоръчват да се наблегне на половата просвета на подрастващото поколение вместо да се налагат табута.

През 2013 г. раждаемостта в страната за пръв път от 1991 г. насам надхвърли нивото на смъртността. Президентът на Русия Владимир Путин още преди години заяви, че главна задача на руската политика е да спре демографския спад. Той постоянно подчертава ценността на майчинството и на семейството, особено на многодетните семейства. Създадени бяха и финансови стимули. От няколко години насам държавата отпуска премии от по около 10 000 евро за всяко второ и следващо дете в семейството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    1 3 Отговор
    Нашите още в яслите ги отпечатват, като метална кутийка от бира.

    Коментиран от #6

  • 2 психо

    2 0 Отговор
    Защо нашите момичета да не би да почват по късно?
  • 3 TSFH

    4 0 Отговор
    В Русия се борят срещу демографския спад,а в България се борят за демографския спад.
  • 4 mediator37

    1 4 Отговор
    Хубави ги правя, евтино вземам. Срещу половин премия от рускиня, почвам "работа" с гарантиран резултат.
  • 5 гост

    3 0 Отговор
    А циганките на колко раждат ?
  • 6 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Красо Зелето":

    Под вашите имаш предвид ромите, нали ?
  • 7 баджо

    0 3 Отговор
    бреее то нашите цигани почват от 18 г
  • 8 РЕЧен ГЕНър

    4 0 Отговор
    хахаха тука цигаромките на 15г. им губят бройката на чаветата
  • 9 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    4 0 Отговор
    Тука ромките на толква вече има т по 2 чавета
  • 10 семоселянитекаратмустангбмвеномередно

    0 3 Отговор
    то тая русия е нема що много гоуема
  • 11 незнайко

    3 0 Отговор
    Загубата на девственнокт не е най важната. Всичко след разпадането на социализма се е влошило. Единственно боготашите стават повече. Това си е присъщо за капитализма. В света се пропагандира , че трябва да има бедни и богати. ТРЯБВА СЕРИОЗНО ДА МИСЛИМ ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ТЕЗИ КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА СТАНЕМ БОГАТИ.

    Коментиран от #12

  • 12 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    Много ясно, че трябва да има богати! Богатството олицетворява успеха, желанието на човека да върви напред и да се развива!
    Гнусния комунизъм уби точно това желание у хората, затова те се превърнаха в лежачи и мрънкачи, изоставащи от реазвития свят с всеки ден!

    Защо му е на човека да учи, да работи повече, да се усъвършенства, да постига повече, да се конкурира, да бъде най-добрия в случай, че затова няма да получи нищо и ще бъде на едно ниво с някой мързелив, фен на Атакъ, дето цял ден се почесва и иска някой да го храни?!

    Коментиран от #14

  • 13 некокйси

    0 2 Отговор
    Според мен статистиката не е вярна, възраста е завишена.
    Все пак това е Русия, страната на разврата.
  • 14 tati

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Киро":

    Много ясно, че трябва да има богати! Богатството олицетворява успеха, желанието на човека да върви напред и да се развива! ==============
    Успеха на кои ? на наглите и нахалните ли ? това ли е олицетворението ти за усъвършенстване и богатство ? да ставаш богат от труда-експлоатацията на другите хора .. ???? Пръц..........
  • 15 Кобрата

    1 0 Отговор
    Да си ц.....н ама в Русия, по 10 000 евро за всяко второ и следващо дете, че те на 15 години вече имат поне по 3, което ще им осигури 20 000 евро, а още няма да са пълнолетни...
  • 16 сако

    0 0 Отговор
    Всичко се случва най вече в училището,тия които са девствени ги вземат за бъзик или тия които не пушат ги имат за задръстени и за да са в крак с модата която един господ знае от къде е дошла сега всичко се свежда до разврат и разпад на семейните ценности,зашото едвали има нормално семейство което иска дъщеря му да обслужва мераците на момчета за да се хареса на приятелите си,някога ги уважаваха по акъла а сега ги уважават според бройките им