Last news in Fakti

11 Юли, 2015 11:37 1 125 0

SEVI стягат куфарите за второ европейско турне

  • sevi-
  • стягат-
  • куфарите-
  • европейско-
  • турне

Бандата ще свири на фестивали в Италия, Сърбия и Румъния

Само след броени дни започва международната част от второто европейско турне на група SEVI, съобщиха от бандата.

 SEVI ON Tour 2015” стартира с двоен концерт в София в началото на юни. Музикантите изненадаха феновете с акустичен сет и пиратско шоу, много специални ефекти и нови песни от предстоящия албум на бандата.

Последваха дати в Пазарджик, Дупница, Разлог, Петрич и други градове.

На 17-ти юли SEVI заминават за Румъния, където ще бъдат гости на Barock Fest и Pecica Rock fest.

SEVI ON Tour ще продължи с четири концерта в Италия, където SEVI ще представят и акустичния си проект. За втора поредна година те ще бъдат гости на фестивала Pirates of Rock, разбира се под пиратски флаг.

Турнето продължава с концерт на голямия сръбски фестивал Park Fest 2015 и още две дати в Румъния, съответно на 7-ми и 8-ми август.

Следват няколко концерта в България и участие на още един голям румънски фест, този път в Трансилвания на 30-ти август.

SEVI ON Tour завършва през септември с концерти в Мъглиж, Разлог и Чирпан.

Турнето включва повече от 20 дати и на него SEVI ще представят на българските и чужди фенове някои от най-новите си парчета, които предстои да станат част от втория студиен албум на бандата.Очаква се той да излезе до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА