Last news in Fakti

22 Юли, 2015 02:00 1 949 0

Създателят на миньоните: Те са тъпи и глупави момчета

  • миньоните-
  • глупави-
  • момчета

Той отхвърля варианта някое от жълтите човечета да е женско

„Миньоните“е безспорно най-успешния анимационен филм на годината, но много от феновете на героите все още се чудят, за това какъв точно е полът на симпатичните жълти човечета.

Пред „Гардиън“ създателят на героите Питър Кофин разкрива тази мистерия.

„Вижте колко глуповати и тъпи са всички те. Представете си миньоните да бяха момичета.“, споделя Кофин.

Той обаче не споделя как точно симпатичните същества се размножават. Все пак продуцентът разкрива как е измислен техния език.

„Това е комбинацията от всички езици на света. Една симпатична безсмислица. Опитахме се да намерим най-добрата звукова комбинация за изразяване на безсмислици.“, заявява Кофин.

Всичко това изглежда доста абсурдно, но е факт, че „Миньоните“ е най-успешния анимационен филм на тази година. Лентата вече е събрала постъпления от $ 620 млн. Евентуалното излизане на втора част изглежда все по-вероятно. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА